co ma Kaca za krasku?
-
- Ghostrider
mas rechta...kua ale az sa hovidime tak na svezes...aspon kusek...jo ????kafkalibor píše:Jenže Marty,toho já se nedožiju,dyk si nynčko malý dítě a než dorosteš do telecích let,tak já budu prdět do hlíny.A vo Tvym stáří se nemá ani cenu bavit,to je vize na další tisíciletí.
fakt je to mazel

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
-
- Ghostrider
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Saaaaaaaaakra, tak toto je fakt paradni kus a prej, ze je porad nejaka krize, at jdou ekonomove do prd...
Kaco gratulace tak velka jak je velky to tvoje VNko
Vazne paradni kousek, hodne vam to tam u nej slusi, neco podobnyho bude doma nekdy taky, ale holt k tomu musim nejdriv "dospet" 

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
Káčo ty bejku je to náááááááááááááááááááddddddddddddddddddddddddddddhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa nádhera, tším se až mi zbydou nějaký kačky jednou v životě a VN 2000 bude mým splněným snem
parádní parádní kousek

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
-
- Ghostrider
Ale jo,mám za sebou teprv asi 250 kiláků.zjistil sem,že se na tom nedá jezdit jako na silnici,páč dyž to sklopíš do zatáčky moc frišně,tak hned něčim dřeš,má to i vobrácenej průběh krouťáku,čili spodek huj a vršek fuj,ale co je na tom supr,nebude Vás bolet prdel a pazoury.milda píše:Výborně Káčo!!
A jede to? Spokojenost??![]()
![]()
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to hlavně Tebe nebude bolet zadek a pazoury!!!kafkalibor píše:Ale jo,mám za sebou teprv asi 250 kiláků.zjistil sem,že se na tom nedá jezdit jako na silnici,páč dyž to sklopíš do zatáčky moc frišně,tak hned něčim dřeš,má to i vobrácenej průběh krouťáku,čili spodek huj a vršek fuj,ale co je na tom supr,nebude Vás bolet prdel a pazoury.milda píše:Výborně Káčo!!
A jede to? Spokojenost??![]()
![]()
Už se těším až se pokochám naživo,fakt to k Tobě pásne.
Je to prostě jinej styl,určitě si rychle zvykneš.
Nebo půjdeš dál...

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576