F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
dnes 16:30 Kunčice pod Ondřejníkem
Tomson: To co na mě mávalo z té zelené 750 v 16:30 v Kunčicích směrem na Tichou, to jsi byl ty?
Jinak dneska nádherých, trochu chladných 200 kilometrů. Policie nikde. Asi se drží toho pořekadla. "Březen, za kamna vlezem. Duben, ještě tam budem."
Tak ať jim to za kamny vydrží dlouho. 
Jinak dneska nádherých, trochu chladných 200 kilometrů. Policie nikde. Asi se drží toho pořekadla. "Březen, za kamna vlezem. Duben, ještě tam budem."
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Re: dnes 16:30 Kunčice pod Ondřejníkem
Tak to ja urco nebyl jeste jsem to nevytahnulZ. píše:Tomson: To co na mě mávalo z té zelené 750 v 16:30 v Kunčicích směrem na Tichou, to jsi byl ty?
Jinak dneska nádherých, trochu chladných 200 kilometrů. Policie nikde. Asi se drží toho pořekadla. "Březen, za kamna vlezem. Duben, ještě tam budem."Tak ať jim to za kamny vydrží dlouho.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Hmm, škoda. V sobotu bylo náááádherně.tomson píše:Tak to ja urco nebyl jeste jsem to nevytahnulZ. píše:Tomson: To co na mě mávalo z té zelené 750 v 16:30 v Kunčicích směrem na Tichou, to jsi byl ty?
Jinak dneska nádherých, trochu chladných 200 kilometrů. Policie nikde. Asi se drží toho pořekadla. "Březen, za kamna vlezem. Duben, ještě tam budem."Tak ať jim to za kamny vydrží dlouho.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- ivanversys
- Easy slider

To nebyl on, musí být zdejší, já ho potkal letos už několikrát, má jiný hadry jak Tomson. Tomson je měkký,Z. píše:Hmm, škoda. V sobotu bylo náááádherně.tomson píše:Tak to ja urco nebyl jeste jsem to nevytahnulZ. píše:Tomson: To co na mě mávalo z té zelené 750 v 16:30 v Kunčicích směrem na Tichou, to jsi byl ty?
na něho je jěště kosa a sem tam sprchne, to on nerad
Green Versys, v garáži ho mít měl bys. # 1028
- ivanversys
- Easy slider

- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
To jo ale jarni prace na zahradce...Z. píše:Hmm, škoda. V sobotu bylo náááádherně.tomson píše:Tak to ja urco nebyl jeste jsem to nevytahnulZ. píše:Tomson: To co na mě mávalo z té zelené 750 v 16:30 v Kunčicích směrem na Tichou, to jsi byl ty?
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi na to kapnul....jak Te vidim jak si to rano pri 3 stupnich brblas tak je mi tim tuplem zimaivanversys píše:To nebyl on, musí být zdejší, já ho potkal letos už několikrát, má jiný hadry jak Tomson. Tomson je měkký,Z. píše:Hmm, škoda. V sobotu bylo náááádherně.tomson píše:Tak to ja urco nebyl jeste jsem to nevytahnul
na něho je jěště kosa a sem tam sprchne, to on nerad![]()
![]()
![]()
KAWASAKI Z750 GREEN 2007