jak bylo řečeno, všichni čekají na počasí, Čoud, Kanx a Pepa už to odpískali, my to odpískáme ránomuWme píše:Taky cekam kazdou chvilku ze se tu neco objevi jestli tedy zitra (pondeli) neco je nebo ne...
nejaka jakasi garaz nebo jinam.. zorganizuje to nekdo?
Kam na Velikonoce?
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
4 Zdrahy: kam a kdy? jen tedy pred tu garaz? v kolik se taky nevi...
4 Jana: no jo .. neni rano jako rano.. pro nekoho je rano v 8 pro nekoho az v 10
vzhledem k tomu ze mam stroj na druhe strane praglu tak ja potrebuju treba neco pres hodinku nez tam dojedu tam se obliknu a dojedu zpet...
takze kdyz se rano rekne JEDEM tak ja sem v pr... protoze to uz budu mit pres hodni zpozdeni...a nikde na me nebude nekdo cekat.
no uvidime..
4 Jana: no jo .. neni rano jako rano.. pro nekoho je rano v 8 pro nekoho az v 10

vzhledem k tomu ze mam stroj na druhe strane praglu tak ja potrebuju treba neco pres hodinku nez tam dojedu tam se obliknu a dojedu zpet...
takze kdyz se rano rekne JEDEM tak ja sem v pr... protoze to uz budu mit pres hodni zpozdeni...a nikde na me nebude nekdo cekat.
no uvidime..
CKC#1306
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
- otajs
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
jsem asi blbej nebo slepej
Tak jsem asi úplně blbej, nebo slepej. Ale nevím kdy a kde. Takže teda v pondělí v 11h v Havlíčkově Brodě, tam jak to bylo poprvé? Na parkovišti před tím hotelem?
Nebo ta pumpa ve Žďáře či co
Ale mrší se tu nějak počasí mraky jako kdyby měl přijít konec světa a déšť, snad se to do rána umoudří
Nebo ta pumpa ve Žďáře či co

Ale mrší se tu nějak počasí mraky jako kdyby měl přijít konec světa a déšť, snad se to do rána umoudří

ZX10R
KTM LC4 620
KTM LC4 620
No pokud jsme zbyli jen my, je HB trochu zbytečně z ruky (s ohledem na počasí). Ráno si tu napíšeme jestli jo, nebo ne, podle počasí, no a jako cíl bych tím pádem navrhoval klasické poděbrady (vím že jste tam byli v sobotu, ale je to napůl cesty a odtamtud můžeme vyrazit někam jinam). Nebo třeba Kolín? kousek od Kolína směrem na Prahu je docela dobrá hospoda - byli jsme tam před dvěma, nebo spíš třema rokama (to ještě jezdil VW na motorce).
Vzhledem k počasí budeme asi muset program trochu zredukovat 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Ok...Tilda píše:tak kdyztak napis i mne jestli jedete nebo neHonza-Zed píše:4 muWme: rano mi kdyztak napis sms...
Budu vstavat na osmicku a napisu Zdrahymu jak vypada situace.a pripadne v kolik je kde sraz
Kdyz bude pocasi nakloneno, sraz pred garazema okolo 10.hodiny...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
mne je naprosto jasny ze kdyz budu hledat nejaky garaze tak se ztratimHonza-Zed píše:Ok...
Kdyz bude pocasi nakloneno, sraz pred garazema okolo 10.hodiny...

edit: tak uz vim kde to je, byl jsem tam jednou s Elvisem

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#