Kam na Velikonoce?
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
z Prahy jedou HD do Poděbrad, příjezd je kolem oběda, cestou se na ně nabalí další motky, další tam na ně čekají. Bývá tam i program, všude plno motorek - je co prohlížet
možná se něco dočteš na www.motopce.cz ještě jsem to neprohlížela, ale jezdí tam na pokec i party jako jsme my, je to taková velká zahajovačka a hlavně má být hezky, pak by se nechalo někam vyrazit

možná se něco dočteš na www.motopce.cz ještě jsem to neprohlížela, ale jezdí tam na pokec i party jako jsme my, je to taková velká zahajovačka a hlavně má být hezky, pak by se nechalo někam vyrazit
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Bojim se spis kasicky, nez zeny. Tam to mam vokaucovany...Elvis. píše:covece asi ani nic, ale uz se to blizi
Tuhlec sem premyslel a vypada to, ze kolem pulky dubna bych asi uz zaplatil garaz, zkusil tam prejet s tvoji pomoci s motorkoua zaridil co nejrychlejc to znovuzavareni leseni a vymenu brzdovy hadice zadni brzdy za delsi a pak uz muzem vesele litat
teda samo podle toho co kasicka a nase zeny dovoli

4 Zdrahy: pocital jsem s desatou... jak rekla Jana, pocasi rozhodne.
4 Jana: sobotni pocasi vypada pozitivne, tak kdy a kde se potkame. Nerad bych vas hledal v davu...

S vyletikem se pocita...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
hlasili to v radiu ve zpravach cca v 19:00...muze to byt jen kec ale jak rikam posilene hlidky o 1000 muzu na cele velikonoce myslim ze rikali 47 zatahovych mist s dukladnyma prohlidkama...nejen chlast...povidal to tam nejakej kapitan...vrtulnik jen jeden v okoli Prahy ale prej se klidne presune rychle kamkoli a toci a foti pry do detailu...dnes udajne 4 motorkari...dva mrtvi dva tezce raneni...taky prej velkej duvod k tomu zacit se jim venovat
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Klasika, duben, mesic bezpecnosti.... Zase budou blbnout na silnicich... Na druhou stranu to ma neco do sebe. Kdyby timto zachranili aspon jeden zivot a nasli jednu corlou motorku, tak ano...MARTY píše:hlasili to v radiu ve zpravach cca v 19:00...muze to byt jen kec ale jak rikam posilene hlidky o 1000 muzu na cele velikonoce myslim ze rikali 47 zatahovych mist s dukladnyma prohlidkama...nejen chlast...povidal to tam nejakej kapitan...vrtulnik jen jeden v okoli Prahy ale prej se klidne presune rychle kamkoli a toci a foti pry do detailu...dnes udajne 4 motorkari...dva mrtvi dva tezce raneni...taky prej velkej duvod k tomu zacit se jim venovat
Toci me medialni masirka a vykriky.... bububu... zadna tolerance....atd...
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
oni hodne dnes reagovali ze to nedopusti...dnes odpoledne ty dve mrtvoly dva tezce za odpoledne...vse Morava prej mi rika manzelka...Namest nad oslavou a Prerov..prej si na to ale opravdu zacnou svitit a prej uz je i nachystano dost poldu na motorkach kteri zakrocej
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Ono je potreba trosku srovnat chovani na silnicich... Minuly tyden ukazovali nehody motorek. Vetsinou mladasove....nebo strasi bez RP...MARTY píše:oni hodne dnes reagovali ze to nedopusti...dnes odpoledne ty dve mrtvoly dva tezce za odpoledne...vse Morava prej mi rika manzelka...Namest nad oslavou a Prerov..prej si na to ale opravdu zacnou svitit a prej uz je i nachystano dost poldu na motorkach kteri zakrocej

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!