Shoei XR1000
- Retro
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Shoei XR1000
Ahoj, jelikož jsem při koupi své současné helmy AGV úplně neodhadl velikost tak přemýšlím o nové helmici a tato se mi líbí designově i parádně sedí na hlavě... Dřív než jí budu objednávat, zajímalo by mě zda-li s ní (s modelem XR1000) nemá někdo z Vás zkušenosti? Ať už dobré či špatné... Díky

Zulu Xray-10 Romeo 2004
mam ji naprosto stejnou i barvou...jen jine plexi...barva...meli tam skladem dve skorostejne xr1000 za vyprodejni cenu 13500
jinak jsem s ni naprosto spokojen....ted generalni tunning udrzba....nove plexi...vnitrni antifog....
spokojenost..
xr1000 je ale lepci...ma lepsi patent posouvani plexi...super tesni a ma vetsi plexi samotne ciliz vetsi vyhled...pruzor...hoooodne dobra...
dnes testovano osobne...

jinak jsem s ni naprosto spokojen....ted generalni tunning udrzba....nove plexi...vnitrni antifog....
spokojenost..
xr1000 je ale lepci...ma lepsi patent posouvani plexi...super tesni a ma vetsi plexi samotne ciliz vetsi vyhled...pruzor...hoooodne dobra...
dnes testovano osobne...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Retro
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
666S999, KankX: no tak supr, vypadá to že už není nad čím přemýšlet
MARTY: Vidíš to, ani jsem si nevšiml že je součástí tvého avataru
Na nový model XR1100 jsem se také díval, ale ten už je cenou zase trochu jinde. Je ale pravda že z toho systému "pružiny" na plexi jsem byl docela vykulenej...

MARTY: Vidíš to, ani jsem si nevšiml že je součástí tvého avataru

Zulu Xray-10 Romeo 2004
ano potvrzuji...nemit ty prubky Tilda u sebe byl jsem v prdeli a to v cizine...jeste ze mel dve u sebe...bo ta z te prvni vystrelila taky nekam do hajzlu pri montazi...
dnes jsem na tu svou dal mnoho novych veci ...je jako nova...fakt..presto po vyzkouseni jsem naznal ze ta xr1100 je skok dopredu..a to hned bez premysleni...
sezen novej model za vip cenu a nebudes litovat...
nevim za kolik mas xr1000 ale tam ji meli za 13500...
je to velky rozdil na to ze ji treba budes pouzivat 10 let ???
vymenitelny vnitrek se totiz vymeni za chvilinku
dnes jsem na tu svou dal mnoho novych veci ...je jako nova...fakt..presto po vyzkouseni jsem naznal ze ta xr1100 je skok dopredu..a to hned bez premysleni...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
nosit blembajz tak dlouho se prý nedoporučuje kvůli stárnutí materiálu...to jen tak jedna technická...MARTY píše:ano potvrzuji...nemit ty prubky Tilda u sebe byl jsem v prdeli a to v cizine...jeste ze mel dve u sebe...bo ta z te prvni vystrelila taky nekam do hajzlu pri montazi...

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
za sebe říkám... nevyplatí pozn.: úprava fonetiky, jinak výsledek stejný.KankX píše:za sebe rikam... nevyplatiRetro píše:xr1000 se teď dá v Německu sehnat za 299 éček, čili nějakých 7.500 zhruba. Je otázkou, zda-li se těch 5-6 tisíc vyplatí připlatit za xr1100

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Roman - ZX12
- Easy slider
Doporucena vymena je po 5letech...misak39 píše:nosit blembajz tak dlouho se prý nedoporučuje kvůli stárnutí materiálu...to jen tak jedna technická...MARTY píše:ano potvrzuji...nemit ty prubky Tilda u sebe byl jsem v prdeli a to v cizine...jeste ze mel dve u sebe...bo ta z te prvni vystrelila taky nekam do hajzlu pri montazi...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!