to je mazel se vsim vsudy
ZRX IV.
Tak jsem se dnes konečně dostal do garáže
Vyhnal jsem pavouky, stáhl z REXe plachtu, zjistil že baterka po nějaké době točení přestává stíhat.. Vytlačil jsem REXe ven, vyndal kabely, natočil oktávku, vykašlal se na odkalování a ostatní pochybný fígle, připojil REXe na oktávku a točil a točil..
Potom REX chytnul, tak jsem ho ohřál, projel po okolí a jsem ready na sezónu
nebo na prodej.. podle toho jak to všechno dopadne 
Potom REX chytnul, tak jsem ho ohřál, projel po okolí a jsem ready na sezónu
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
CKC # 209
je to všechno napikaču načasované. Peca mě psal, že by se mrkl na mého a případně koupil. Kdyby jste to kurňa dali tak před 1-2 měsíci, tak jsem mohli být všichni 3 třeba spokojení. Teď jsem vycucaný jak jindy (zaplacená dovča, rekonstrukce střechy a do toho všechny ty složenky co čekají rok, aby přišli v době, kdy je není pomalu z čeho zaplatit).Zdrahy píše:Tak jsem se dnes konečně dostal do garážeVyhnal jsem pavouky, stáhl z REXe plachtu, zjistil že baterka po nějaké době točení přestává stíhat.. Vytlačil jsem REXe ven, vyndal kabely, natočil oktávku, vykašlal se na odkalování a ostatní pochybný fígle, připojil REXe na oktávku a točil a točil..
Potom REX chytnul, tak jsem ho ohřál, projel po okolí a jsem ready na sezónunebo na prodej.. podle toho jak to všechno dopadne
ZX-12R naked
no jo, jenže já jsem prodej anoncoval už v zimě... každopádně dneska jsem měl spoustu lítání, tak jsem se do garáže dostal až po čtvrté, alespoň jsem REXe vytáhl, otřel, dotankoval novým benzinem, dofoukl gumy a protáhl ho po okolí. Musím tam dát nové hefty, ale jízda na to jaká je dnes kosa byla parádní
pořád se nemůžu rozhodnout jestli ho vlastně chci prodat 
Pár fotek ze dneška
no chtělo by se vám ho prodávat !!

Pár fotek ze dneška

ZRX 1200 S-R
CKC # 209
CKC # 209
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas! U nás zcela stejně a navíc chcalo a chcalo....Teamgreen píše:Včera 20 st. dneska 8 st.
Přez týden do večera v práci a o víkendu se počásko zcela z*urvilo...
Alespoň jsem chlapečka našlápnul,nezklamal a chytil napoprvé. Snad bude zítra lépe,i když hlásí zase déšť...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
To koukám,u nás v Plzni někdo prodává zelený Erko....
Ale tu kaplu opravil fakt originálně...
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 77518.html
Ale tu kaplu opravil fakt originálně...
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 77518.html
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576