Jaká byla Haluzická hájenka?
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tady je přímej link: http://www.exebat.sk/fotoalbum.php?acti ... bum_id=710
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kodak píše:a ještě bych rád poděkoval Buchlákům, že mi dali druhou šanci (kdo to viděl, ten mi dá jistě za pravdu) a taky mojí Kawince, že držela, držela, držela a nepustila .....
No mněl sem sevřenou prdel aj za tebe ale naštěstí tam nic nejelo. Se to tam stalo více lidem. Ale to nic to je tam furt. ( Je to psychický jak říka Buldok)

Dak
CKC -015-
CKC -015-
- Pepek_ZX9R
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- otajs
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Zdar misaku 39

ZX10R jsem předal akorát né juniorovi, ale juniorce. Junior bude až v březnu. Ještě by to chtělo nějakou ZX10R pro tatínka pokud možno v měřítku 1:1 a pojízdnou

Taky musím napsat pár řádků plné chvály. Pro mě to byl nejlepší sraz co jsem kdy zažil (Svojanov je druhý).
Všichni kdo nedorazili udělali velkou chybu.....
Chci poděkovat celému klubu za supr atmosféru a organizaci. Jen ta vyjížďka mohla dorazit vcelku.
Jak jsem vyhrál v tombole ,,svíčky", tak jsem je hned vyměnil a motorka jela jak nikdy.....po jízdě na dálnici jsem měl úplně vorvanou gumu jako z okruhu.

Všichni kdo nedorazili udělali velkou chybu.....

Chci poděkovat celému klubu za supr atmosféru a organizaci. Jen ta vyjížďka mohla dorazit vcelku.

Jak jsem vyhrál v tombole ,,svíčky", tak jsem je hned vyměnil a motorka jela jak nikdy.....po jízdě na dálnici jsem měl úplně vorvanou gumu jako z okruhu.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Haluzická Hájenka
Nazdar lidi . Bylo opravdu vyjimečný . Počínaje organizací , přes ubytování až po vyjíždku . No a když se k tomu přičte dobrá zábava a táááák tak to SUPER . Zatím jezdí takový to zdravý jádro a doufejme , že se učast bude zvětšovat. Pozdravuju všechny kteří tam byli a těm ostatním vzkazuju ,, NEVÁHEJTE A NA PŘÍŠTÍ SRAZ PŘIJEĎTE ,, .
Čau Markýz.
ps./ jen pro zasvěcené/tentokrát jsem klíče na dotažení našel hned
Čau Markýz.
ps./ jen pro zasvěcené/tentokrát jsem klíče na dotažení našel hned

- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
3. nebo 1. ?
Možná že titulek klame ale tak si říkám že tento srazík jsem bral jako náš 3.CKC sraz a zároveň jako 1. Česko-Slovenský CKC Kawasraz.Bude ale asi rozumné to zapsat do archívu našich stránek jen jako tu první možnost.Jedná se totiž i o to jak pak pojmenovat a natitulkovat to DVD-video.A pořádat v příštím roce 2. Československej sraz mi pak přijde jako že naše východní sousedy budeme zvát jen na tento a ne na ostatní CKC srazy.
Takže prosím o váš názor.Hlavně ať se vyjádří Čoud ,Wolkswagen a Jarda.Ostatní pochopitelně taky.
Jinak to že někteří ,vlastně drtivá většina nejela zpátky z Mlýnků semnou na Hájenku beru jako svobodné rozhodnutí vás ostatních,co jste chtěli jet s Dakem zpět na Trampa a tam si to ještě vychutnat.Nevím teda jak se to Dakovi podařilo že strhl na svou stranu tolik lidí když to nebylo vůbec v plánu.
Se mnou dojelo na Hájenku asi 10 moto.Od Trampa na Mlýnky vyjelo (když spočítám i Čouda a Zdrahyho) tak 49 jsem napočítal.A to jsem viděl když jsem se rozjel pak za váma že 3 Kawasaki zůstali a nevím zda ještě někdo v tu dobu z našich projížděl Buchláky.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078