KankX píše:vy tu ale resite ptakoviny...me snad znate a vite ze nikde nepobiham a v mori se nekoupu
![]()
... ani ted tady v Turecku
CKC DOVOLENA FRANCIE 2010 !!!! (17-27.6.)
ale my ostatni ne..my nemame ani pomalu na zaplaceni najmu v malych bytech a petkrat do roka more to zni pro nas nemajetne jako nesplnitelny sen...my co se dostanem k mori jednou za pet let se musime vykoupat..nam je to vzacne strasne moc....
add block....treba v thajsku jsme brazdili pobrezi jak se rika nadohled...zastavky byly koupacka taky a presto jsme denne najeli dobrodruzne na supersportech i 400 km...jakonic...misto ??? Phuket..a to ma jen 80km na delku

treba Roman u more nikdy nebyl a nevidel ho ani z dalky...prece mu nemuzes odepri se vykoupat v mori
add block....treba v thajsku jsme brazdili pobrezi jak se rika nadohled...zastavky byly koupacka taky a presto jsme denne najeli dobrodruzne na supersportech i 400 km...jakonic...misto ??? Phuket..a to ma jen 80km na delku
treba Roman u more nikdy nebyl a nevidel ho ani z dalky...prece mu nemuzes odepri se vykoupat v mori
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
neujedou, bo maj omezovačeTilda píše:tak vzhledem k hromadny zmene podpisu si tady neodpustim malou poznamku- jestli autobusaci pojedete jako hovada a ujedete mi hned jak v nemecku najedem na dalnici, tak me fakt naserete a nebudu s vama celou dovolenou mluvit
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
misak39 píše:neujedou, bo maj omezovačeTilda píše:tak vzhledem k hromadny zmene podpisu si tady neodpustim malou poznamku- jestli autobusaci pojedete jako hovada a ujedete mi hned jak v nemecku najedem na dalnici, tak me fakt naserete a nebudu s vama celou dovolenou mluvit
to bylo hoooodne dobre
nenadavej mimisak39 píše:neujedou, bo maj omezovačeTilda píše:tak vzhledem k hromadny zmene podpisu si tady neodpustim malou poznamku- jestli autobusaci pojedete jako hovada a ujedete mi hned jak v nemecku najedem na dalnici, tak me fakt naserete a nebudu s vama celou dovolenou mluvit
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
i ja jsem mel bobky ze to nevyjde...vsak vis...ale snad to uz vse vyjde tak jak ma....huraaaaa....Jirka_Z píše:Z1000 byla a je krasna motka, ale nechtel jsem to rikat "dopredu" - co kdyby to nevyslo...
Kazdopadne dont worry - pohoda
NAHLAS A OPAKOVANĚ ZÁVIDÍM VŠEM ÚČASTNÍKŮM TÉTO EXPEDICE...MARTY píše:i ja jsem mel bobky ze to nevyjde...vsak vis...ale snad to uz vse vyjde tak jak ma....huraaaaa....Jirka_Z píše:Z1000 byla a je krasna motka, ale nechtel jsem to rikat "dopredu" - co kdyby to nevyslo...
Kazdopadne dont worry - pohoda
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909