Tak brzo na viděnou, třeba na Lipůvce, jezdím každej den odpo a nebo o víkendu jak mám čas a pokud je pěkně. Dnes jsem jel Blansko, ale ještě mám trochu obavy z teploty silnice.MARTY píše:nebyla...laska byla,penize byly...koupili jsme kus po 450 000.....Pepa píše:Chlapi gratulace, teda to docela překvápko, asi byla množstevní sleva
ZZR 1400
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Diky vsem decka, moje bude trosku autobus, M a R budou mit fakt kocicky - no vsak uvidite, ja s ni budu neco delat, ale spis az pres zimu, ted planuju jenom dokoupit drzaky kufrů a kufry at mam kam dat penezenku a tak...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace, a tuning: ANO! + foto P.S.: "O litr Zelené, že netrumfnete toho Niggátora???"kafkalibor píše:My tři králové jedeme k vám s autobusem napráskáme vám.Gratulujeme.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
autobus neautobus...moja bude...hodne dobra masina to a to ne zaklade toho ze jsem si ji poridil...mozna bych sahl i jinam ale porad je to kousek podmineny dobrou partou slozenou s ckc lidi...Honza-Zed píše:4 Elvis.: nezavidm... Mam REXE![]()
![]()
![]()
![]()
Staci, ze obcas jezdim nakladakem... Jezdit autobusem ve volnu, asi by mi je*lo...
kazdopadne je to moje posledni m otorka v zivote ktera ma riditka smerem dolu...az budu deda uplnej taky si koupim neco stareho jako rex

tedy rexe asi ne bo az ji vymenim tak tyhle masiny uz budou jen rarity.nenapadne plouzici se krajinou snu

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Taky si nestezuju... na mlaceni s tim o zem na okruhu je pomalu i ty moji sestecky skodaHonza-Zed píše:4 Elvis.: nezavidm... Mam REXE![]()
![]()
![]()
![]()
Staci, ze obcas jezdim nakladakem... Jezdit autobusem ve volnu, asi by mi je*lo...

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
No tak k tomu se klidne pridam666S999 píše:Gratulace, a tuning: ANO! + foto P.S.: "O litr Zelené, že netrumfnete toho Niggátora???"kafkalibor píše:My tři králové jedeme k vám s autobusem napráskáme vám.Gratulujeme.(můžete si dát k motkám hlasování, která bude nejkrásnější, a ten ČERNÝ KRÁL bude jezdit 50 metrů za výpravou
)

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
neser bohy...tu tvou jo...a ani tak ju nechcou ...tu nasi ne..tu si musis sehnat ..jsem sam zvedav kde bude nejaka u nas stat jako vystavni kus ..ja jsem na tu tuctovku pysnej...a hrdej..a tesim se...KankX píše:des a hruza, dneska uz to taky prodaj kazdymu....![]()
![]()

Naposledy upravil(a) MARTY dne čtv bře 25, 2010 20:51:15, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná