v Sobotu jsi jedu pro ZX-6R
Oblečení Alpinestars
Oblečení Alpinestars
Čau
a chtěl bych nějaký kvalitní oblečení... nedávno jsem koukal na na discovery a tam byl pořad o firmě Alpinestars tak jsem se juknul na net abych zjistil cenu a docela jsem koukal... tak se chci zeptat je nějakej výraznej rozdíl v kvalitě mezi Alpinestars, PSI nebo třeba SUOMY ? moc díky za odpovědí
Naposledy upravil(a) Pádlo dne stř bře 24, 2010 11:50:02, celkem upraveno 1 x.
nejlepsi obleceni je to ,ktere ma sve reference pri jakemkoli karambolu....proto si jej kupujes..proto mu veris...
ja nekolikrat protelel eterem a PSI je jako nova ...a ze mi boty OXTRA...a ted TCX zachranily nohu kterou mi masina 239 kg drtila pod sebou 12 metru a jeste ji mam je taky dobra reference...
i takhle muzes premyslet a dumat...Renomovanym firmam proste verim a to ne z masařstvi tak nejak vic...ALPINE urcite patri mezi ty lepsi...
ale kdyz uz neco lepsiho tak podporuji czech psika taky...
ja nekolikrat protelel eterem a PSI je jako nova ...a ze mi boty OXTRA...a ted TCX zachranily nohu kterou mi masina 239 kg drtila pod sebou 12 metru a jeste ji mam je taky dobra reference...
i takhle muzes premyslet a dumat...Renomovanym firmam proste verim a to ne z masařstvi tak nejak vic...ALPINE urcite patri mezi ty lepsi...
ale kdyz uz neco lepsiho tak podporuji czech psika taky...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!