Hlavní stojan na zrx 1200
- pisi
- Easy rider
Hlavní stojan na zrx 1200
Sháním hlavní stojan na rexe 1200 (01 r.v.). Poradíte? Čistit řetěz bez nej je fest vopruz. Dík
King Rex 12
To asi ne, já čistím a mažu tak po pěti stech km, fakt je, že nějaký tisíce jsem nejezdil moc v kuse, tak nevím jak to řeší ti s bočním stojanem.pisi píše:No, já občas vyjedu i na delší štreku, leda nějakej teleskopickohodněskládací. Ne že by nebylo pod sedlem místo, ale ten tam asi nedám
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám,že jsme prakticky sousedi a ještě jsme se asi neviděli...
Ještě jsem Rexe s hlavním stojanem neviděl,ale všechno jde,když se chce...
Kdybys chtěl automatický mazání řetezu,tak mi leží v garáži.
Jinak se po 600km,pokud se jede daleko nechá namazat po kouskách-kousek,popojet,kousek,popojet...
Nic moc,ale lepší než vozit stojan.
Ještě jsem Rexe s hlavním stojanem neviděl,ale všechno jde,když se chce...
Kdybys chtěl automatický mazání řetezu,tak mi leží v garáži.
Jinak se po 600km,pokud se jede daleko nechá namazat po kouskách-kousek,popojet,kousek,popojet...
Nic moc,ale lepší než vozit stojan.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jak to řeší?Pepa píše:To asi ne, já čistím a mažu tak po pěti stech km, fakt je, že nějaký tisíce jsem nejezdil moc v kuse, tak nevím jak to řeší ti s bočním stojanem.pisi píše:No, já občas vyjedu i na delší štreku, leda nějakej teleskopickohodněskládací. Ne že by nebylo pod sedlem místo, ale ten tam asi nedám
Myslím,že tři z pěti nemažou....

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Doporučují zubní lékaři......milda píše:Jak to řeší?Pepa píše:To asi ne, já čistím a mažu tak po pěti stech km, fakt je, že nějaký tisíce jsem nejezdil moc v kuse, tak nevím jak to řeší ti s bočním stojanem.pisi píše:No, já občas vyjedu i na delší štreku, leda nějakej teleskopickohodněskládací. Ne že by nebylo pod sedlem místo, ale ten tam asi nedám
Myslím,že tři z pěti nemažou....

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
U motorkářů se to liší,je to svědomitější přístup než při péči o chrup!!!Pepa píše:Doporučují zubní lékaři......milda píše:Jak to řeší?Pepa píše: To asi ne, já čistím a mažu tak po pěti stech km, fakt je, že nějaký tisíce jsem nejezdil moc v kuse, tak nevím jak to řeší ti s bočním stojanem.
Myslím,že tři z pěti nemažou....Ale tam je to čtyři z pěti
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
naklopis motorku na bocnim stojanu na sebe, zadni kolo se zvedne a druhej otaci kolo a maze retezPepa píše:To asi ne, já čistím a mažu tak po pěti stech km, fakt je, že nějaký tisíce jsem nejezdil moc v kuse, tak nevím jak to řeší ti s bočním stojanem.pisi píše:No, já občas vyjedu i na delší štreku, leda nějakej teleskopickohodněskládací. Ne že by nebylo pod sedlem místo, ale ten tam asi nedám

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
V polnich podminkach jsem to resil jak popisuje Tilda, ale misto druhe osoby byl klacek....Tilda píše:naklopis motorku na bocnim stojanu na sebe, zadni kolo se zvedne a druhej otaci kolo a maze retezPepa píše:To asi ne, já čistím a mažu tak po pěti stech km, fakt je, že nějaký tisíce jsem nejezdil moc v kuse, tak nevím jak to řeší ti s bočním stojanem.pisi píše:No, já občas vyjedu i na delší štreku, leda nějakej teleskopickohodněskládací. Ne že by nebylo pod sedlem místo, ale ten tam asi nedám
Motorka drzela jak zidovska vira....

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- pisi
- Easy rider
Dobrá rada nad zlato. to automatický mazání ale asi neřeší čištění. Já to dneska přivez a hodinu jsem čistil řetěz od bývalýho majitele. Itala. Hodinu čistil, půl hodiny popojížděl. Eště sem viděl v katalogu takovej nesmysl pod zadní kolo, na kterym se točí dva válečky, takže motka stojí na bočáku, ale kolo se točí. Kurva, jestli to na mě pak spadne, tak mi může bejt řetěz ukradenej.
King Rex 12