Pneu Vrba
takže já bych nějak objednal ty roadSmarty na tu šestku v tom rozměru, jak jsi našel, ale potřeboval bych typový list, tak aby tam bylo že mohou být použity na ZX 6 r r.v. 2000, jsem se o rok sekl. A tu druhou sadu na raxe s tou 170 vzadu. Bylo by to takhle možné? Nemo mám zavolat či jinak s espojit?
Jen bych se chtěl zeptat, kolik mm vzorku má nová zimní pneu?
Jen bych se chtěl zeptat, kolik mm vzorku má nová zimní pneu?
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
stačí napsat zde a postupovat dle příspěvku na začátku, prosím tě vypiš mě co tedy chceš - rozměry, značky, vzorky ať to nemusím znovu pročítat.
Typovým listem myslíš jako papír zda je daná pneu pro daný motocykl schválená? Pokud ano tak co se týče tý ZX6R G provedení H tak tam dle konfigurátoru je ta guma s profilem 60 a pokud ZX6R J tak 65 a pdf se schválením se vztahuje k danému motocyklu takže když to bude to provedení J tak ti přepošlu pdf od J a tam bude stejně profil 65, když ti pošlu pdf od G nebo H tak tam bude profil 60 ale logicky ti to bude k prdu protože tam je jasně definováno jakého motocyklu se to týká.
Zimní pneu, myslíš asi na auto tak ty mají většinou nový 8-10mm vzorku.
Typovým listem myslíš jako papír zda je daná pneu pro daný motocykl schválená? Pokud ano tak co se týče tý ZX6R G provedení H tak tam dle konfigurátoru je ta guma s profilem 60 a pokud ZX6R J tak 65 a pdf se schválením se vztahuje k danému motocyklu takže když to bude to provedení J tak ti přepošlu pdf od J a tam bude stejně profil 65, když ti pošlu pdf od G nebo H tak tam bude profil 60 ale logicky ti to bude k prdu protože tam je jasně definováno jakého motocyklu se to týká.
ZX-10R 06/07
Díky díky, moc tomu nerozumím, ale pokusím se to dát zítra v práci nějak dokupy. A nějak Ti to pošluFugo píše:stačí napsat zde a postupovat dle příspěvku na začátku, prosím tě vypiš mě co tedy chceš - rozměry, značky, vzorky ať to nemusím znovu pročítat.

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
prostě a jednodušše řečeno, mě prostě nikdo nedá žádný papíry k pneu které nejsou pro daný motocykl schválené, pokud tedy je v TP napsáno profil 65 tak tam musí být 65 a já to neovlivním, to by musel oslovit STK zda není v databázi nějaká vyjímka nebo přímo výhradního dovozce kawa.ZRX 1984 píše:Díky díky, moc tomu nerozumím, ale pokusím se to dát zítra v práci nějak dokupy. A nějak Ti to pošluFugo píše:stačí napsat zde a postupovat dle příspěvku na začátku, prosím tě vypiš mě co tedy chceš - rozměry, značky, vzorky ať to nemusím znovu pročítat.
ZX-10R 06/07
Tak to ještě nějak pořešíme a dáme vědět, ptal jsem se úředníka z evidence vozidel a ten říkal, že výrobce pneu, má typové listy, kde je napsáno, na jaké motorky se pneu hodí a když tam bude v profilu 60 napsáno ZX 6r r.v. 2000 tak on mu to dopíše do techničáku a po nějaký prohlídce na STK, kam stejně musí na kontrolu....Fugo píše:prostě a jednodušše řečeno, mě prostě nikdo nedá žádný papíry k pneu které nejsou pro daný motocykl schválené, pokud tedy je v TP napsáno profil 65 tak tam musí být 65 a já to neovlivním, to by musel oslovit STK zda není v databázi nějaká vyjímka nebo přímo výhradního dovozce kawa.ZRX 1984 píše:Díky díky, moc tomu nerozumím, ale pokusím se to dát zítra v práci nějak dokupy. A nějak Ti to pošluFugo píše:stačí napsat zde a postupovat dle příspěvku na začátku, prosím tě vypiš mě co tedy chceš - rozměry, značky, vzorky ať to nemusím znovu pročítat.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
pneu zx6R 120/65R17
jen si sem zkopíruju to co jsem psl ohledně pneu na zx6R 120/65R17 ze sekce Technika/podvozek
Přátelé řešil jsem zde s kolegou z fora obutí na ZX6R kde je v TP rozměr pneu (přední) 120/65R17, je to docela atyp a dvousměsové pneu v tomto rozměru prakticky nejsou (krom PIRELLI DCIII), pokud by jste někdo chtěl oficiálně zapsat do TP 120/70R17 lze to u pneu MICHELIN Pilot road a Power Pure, na tyto pneu jsem vám schopen přeposlat homologaci (v němčině) od MICHELIN, mám ji konkrétně pro ZX6R 00-01, ostatní stroje bych na požádání dohledal. Dále už bude na Vás a na úředníkovi zda napíše do TP pouze rozměr 120/70R17 jako povolený a nebo si to podmíní i gumou od MICHELIN. Ráfky zůstávají původní.
Přátelé řešil jsem zde s kolegou z fora obutí na ZX6R kde je v TP rozměr pneu (přední) 120/65R17, je to docela atyp a dvousměsové pneu v tomto rozměru prakticky nejsou (krom PIRELLI DCIII), pokud by jste někdo chtěl oficiálně zapsat do TP 120/70R17 lze to u pneu MICHELIN Pilot road a Power Pure, na tyto pneu jsem vám schopen přeposlat homologaci (v němčině) od MICHELIN, mám ji konkrétně pro ZX6R 00-01, ostatní stroje bych na požádání dohledal. Dále už bude na Vás a na úředníkovi zda napíše do TP pouze rozměr 120/70R17 jako povolený a nebo si to podmíní i gumou od MICHELIN. Ráfky zůstávají původní.
ZX-10R 06/07
120/70R17 BT023 .... 2800kč (je skladem v německu)SumavaCZ píše:Bridgestone 120/70 ZR 17 58W BT 023 TL
Za kolik by byla tahle?
Bude problem když mam na zadku BT 021 a na předek dam BT 023? Myšleno v rámci pojišťovny a pod.
S pojišťovnou by problém být neměl, co si pamatuji tak ve vyhlášce je jen zmínka o tom že na vozidle musí být pneu stejné konstrukce a výrobce což splníš. Mohu se také podívat do konfigurátoru zda to sám Bridge má takto homologováno ale na to potřebuju vědět o jakýse jedná konkrétně stroj vč. roku výroby.
ZX-10R 06/07
Podpis Fugo Podpis. ER6f - 09Fugo píše:120/70R17 BT023 .... 2800kč (je skladem v německu)SumavaCZ píše:Bridgestone 120/70 ZR 17 58W BT 023 TL
Za kolik by byla tahle?
Bude problem když mam na zadku BT 021 a na předek dam BT 023? Myšleno v rámci pojišťovny a pod.
S pojišťovnou by problém být neměl, co si pamatuji tak ve vyhlášce je jen zmínka o tom že na vozidle musí být pneu stejné konstrukce a výrobce což splníš. Mohu se také podívat do konfigurátoru zda to sám Bridge má takto homologováno ale na to potřebuju vědět o jakýse jedná konkrétně stroj vč. roku výroby.

Jestli bude za 2800 tak si jednu vezmu.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."