09/09/2006 výlet někam směr Ostrava + svatební doprovod
jo, lukas to pry nejak nezvlad. ale je vpoho. on je takovy novodoby "viking". ma nastesti havarijni pojistku. aspon neco...marek píše:Pro ty co se zůčastnili svatby: taková blbá zpráva: ten borec co byl na svatbě se čtrnáctikilem Suzuki, chvilku potom co jsme se v Bílovci rozdělili, tak to složil do škarpy, naštěstí se mu nic nestalo, ale motka to prý docela odnesla
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Zephyr 550
... no my jsme meli tak napul motorkarskou svatbu. ten doprovod a ta kulisa pred radnici byla skvela.NRG píše:To já taky... jen mě štve, že mladá nechtěla přímo motorkářskou svatbu, jak jsem chtěl já (pěkně na motorkách, potom svatební vyjížďka...)
je to vzdycky kompromis (ted myslim vas dva). jeden to chce tak, druhy zase onak. nemel by jsi prosadit ciste moto svatbu. z vlasti zkusenosti uz vim
a vasi svatbu se bohuzel nestihnu podivat
Zephyr 550
Zephyr 550
bude vsechno, jen mi dejte cas. byli jsme ted tyden pryc. zitra (cely tyden) me ceka blazinec v praci a 25.9. zase jedem na tyden na dovku ...maco píše:Tak jak to vypada to video nebo fotečky budou ze svatby
vsechno bude, jen to chce cas
Zephyr 550
Zephyr 550
dal jsem par fotek ze svatebniho doprovodu do galerie. vic jich tam nevlezlo a to jsou fakt hooodne zmensene. a jeste jsem musel smazat galerii s motorkou
neni ta galerie nejaka mala?
jo, a tohle jsem dostal od marka za ckc klub
se musim pochlubit
diky moc !!
neni ta galerie nejaka mala?
jo, a tohle jsem dostal od marka za ckc klub

Zephyr 550
Zephyr 550