Sem Tě prosil v PM abys mi opravil odkaz na ten penzion.Nejdou Ti PM,nebo se se mnou nebavíš,nebo máš jinej problem?Je škoda,že spousta lidí z našeho klubu má v tento termín jinou akci,ale s tim se nedá nic dělat,takovej je život.Proto furt tvrdim,aby se na větších akcích ke konci roku ,doklouvali aspoň předběžné termíny akcí na prříští rok,jenže to má každej na háku a řekne Ti,že je dost času.A dyž se potom vypíšou termíny tak každej bulí,že nemá čas.Ale nemusíte mít strach,todle je moje poslední klubová akce kterou dělám.Zdrahy píše:Mě to taky mrzí, ale letos se nám to kryje s jinou akcíjako ostatně letos většina Kawa akcí
Jižní čechy-Lipno:28.-30.5.2010.
-
- Ghostrider
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
Tak pak dej vedet a muzem to vzit treba cast cesty spolecneZRX 1984 píše:Vidím to podobně, v sobotu navečer přiject a v neděli tradá...musím v sobotu stavět...Elvis. píše:Kaco, nechci slibovat a pak odvolavat. Ale kdyz by vysel cas, rad bych se ukazal. Ale spis vecer prijet, pokecat, popit a druhej den zas frrrrrrrr... a to se snad nejaky mistecko kdyztak najde, coz?

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
-
- Ghostrider
No jo, vloni to bulo super a ještě jednou super a sere mě že to nevyjde
jenže těch akcí už je docela kupa a třeba já mám teď každý druhý víkend pohotovost a do toho chci ještě občas vidět tátu, občas kamarády.. do toho různé narozeniny a ostatní události a rok je zase v hajzlu
Tahle akce a Tesák mě strašně mrzí a určitě nejsem sám když říkám že by byla veliká škoda, kdyby to byla poslední akce organizovaná Káčou

Tahle akce a Tesák mě strašně mrzí a určitě nejsem sám když říkám že by byla veliká škoda, kdyby to byla poslední akce organizovaná Káčou

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- ivanversys
- Easy slider
kafkalibor píše:Sem Tě prosil v PM abys mi opravil odkaz na ten penzion.Nejdou Ti PM,nebo se se mnou nebavíš,nebo máš jinej problem?Je škoda,že spousta lidí z našeho klubu má v tento termín jinou akci,ale s tim se nedá nic dělat,takovej je život.Proto furt tvrdim,aby se na větších akcích ke konci roku ,doklouvali aspoň předběžné termíny akcí na prříští rok,jenže to má každej na háku a řekne Ti,že je dost času.A dyž se potom vypíšou termíny tak každej bulí,že nemá čas.Ale nemusíte mít strach,todle je moje poslední klubová akce kterou dělám.Zdrahy píše:Mě to taky mrzí, ale letos se nám to kryje s jinou akcíjako ostatně letos většina Kawa akcí

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě to mrzí jak to dopadlo a jsem ten poslední kdo by nechtěl kámoše na srazu ,jj jde to i na moji hlavu,na fóru jsem takřka nebyl a termín byl až Jana urgovala kalendář....Ladis píše:Chraň tě Kawa páně!!!spit 40 píše:Letos to všechno vychází na prd ale nevzdávej to Káčo nebo se na to vyseru taky ...![]()

ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
-
- Ghostrider