Motoškola Brno
Motoškola Brno
Uvažujeme s kamošem, že by jsem zkusili Motoškolu na okruhu v Brně. Má s tím někdo zkušenost?
Já třeba nevím, jestli by mě pustili na trať, nemám koženou bundu, ale látková třeba zadním zipem ke kalhotům připnout jde (ano jsem exot, kožené kalhoty se slidery a enduro-cestovní bunda - hold chyba na začátku). Taky nevím, jestli se ContiForce vůbec lézt na trať , na silnici jsem žádný problém neměl a i když je to škola, předpokládám, že tempo bude vyšší.
Další dotaz, ví někdo jak je to s obsazeností v termínech, jak dopředu se musí člověk hlásit aby se dostal na ten co chce?
Já třeba nevím, jestli by mě pustili na trať, nemám koženou bundu, ale látková třeba zadním zipem ke kalhotům připnout jde (ano jsem exot, kožené kalhoty se slidery a enduro-cestovní bunda - hold chyba na začátku). Taky nevím, jestli se ContiForce vůbec lézt na trať , na silnici jsem žádný problém neměl a i když je to škola, předpokládám, že tempo bude vyšší.
Další dotaz, ví někdo jak je to s obsazeností v termínech, jak dopředu se musí člověk hlásit aby se dostal na ten co chce?
ZX-12R naked
Re: Motoškola Brno
Nevim jak motoskola v Brne, ale mam zkusenost s www.mototravel.cz a jen vyborne.MMKS píše:Uvažujeme s kamošem, že by jsem zkusili Motoškolu na okruhu v Brně. Má s tím někdo zkušenost?
V kvetnu jdu na dalsi kurz.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
a ty obecné dotazy? Povinné vybavení na okruh, gumy atd. atd. Co jsem se díval, tak tvůj odkaz dělají výcvik taky, ale buď Sosnová, nebo Most. Brno mám za barákem, takže nic pro mě. Ale dík.
Jinak odkaz tady http://www.automotodrombrno.cz/sluzby/p ... oskola_193
ZX-12R naked
Obecne to chodi, ze pokud nemas dziny a sustakovku, tak bys nemel mit problem...MMKS píše:a ty obecné dotazy? Povinné vybavení na okruh, gumy atd. atd. Co jsem se díval, tak tvůj odkaz dělají výcvik taky, ale buď Sosnová, nebo Most. Brno mám za barákem, takže nic pro mě. Ale dík.
Kuze je kuze...

V Brne jsem byl na podobne autoskole s klukama a krome strucne teorie te toho ,,moc" nenauci. Tim myslim, co se ti hodi do provozu.

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Jel jsem to před pár lety, junior vloni. Dovíš se něco teorie o ježdění na okruhu, pak ježdění s instruktorem, pak volné jízdy. Hodnotím celkem kladně. S textilníma hadrama není problém. Cestovní moto s cestovníma gumama taky není problém a rozhodně to stojí za vyzkoušení. Pokud si pamatuju tak první termíny jsou většinou brzo vyprodané, pozdější jsou v pohodě.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
-
- Babyrider
Tak potom písni termín.MMKS píše:radši bych tu školu, ať je to nějak řízené a já se tam někomu nepletu do dráhy a zároveň mi někdo aspoń trochu jak na toKuba ZRX píše:taky doporučuju, nebo si zajdi na volné jízdy, pokud se chceš jen svézt na okruhu
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Já sem byl v Brně loni, to sem měl motku měsíc a když sem tam viděl ty střelce tak sem měl bobky jak svi.. a, že budu všem zavazet nebo že si rozbiju hubu, ale vše dopadlo dobře a po jízdě sem byl nadšený, no jak malé děcko
. Pak sem tam byl ještě jednou , ale bylo to totálně plné takže nic.

Z 1000
CKC nr.1335
CKC nr.1335
Do toho bych šel taky, když by někdo zodpovědnej, vedl kolonu nezkušených v rozumném tempu, třeba 2 tři kola a pak si zkusit dvě tři kola sám, to by bylo fajn...Co Máro, neujmeš se nás? Když bychom Ti to třeba zaplatili?Jirka_Z píše:Marku nekdy se ozvu...chtel bych se svezt, ale nejsem tak "bohatej" abych to mohl nejak brutalne zahodit
![]()
potrebuju nekoho pred sebou (pokud mozno rozumnyho
)
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909