ZRX výměna oleje v přední vidlici
záleží na tom, kolik a kde maj vidle najeto, pokud netečou, potřeba to není, je ale otázka jak dlouho to vydrží. Já bych to udělal komplet, jelikož asi budeš mít trubky venku, a to už o moc víc práce není a budeš mít jistotu, že to třeba za měsíc nebudeš dělat znova kvůli guferům...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- blackbiker
- Easy rider
- blackbiker
- Easy rider
Gufera by jsi měl vyměnit, ale pouzdra jen, když budou mít vůli.Marek. píše:Čau dotaz-nestačí prostě vyměnit olej bez výměny gufer pokud netečou?Hodlám se dotoho pustit a laboruju jestli objednat gufera a ty kroužky audělat to koplet nebo to odfláknout jen tím olejem když tlumiče fungujou dobře .díky
ZRX 1200 black
Taky mě čeká přetěsnění vidlice, tak jsem se byl zeptat v Moto toni, za kolik by to sfoukli. Říkali, že kolem 3 littrů by to šlo. No a jelikož jsem průměrný občan tohoto státu, přece jenom si říkám,že bych to v garáži asi sfouknul levněji.Jelikož mám možnost sehnat gufera za podstatně jiné ceny (servis prý jedno cca 500KČ) potřeboval bych vědět rozměry. Z předchozí debaty jsem vyrozuměl,že pár lidí tady ví o čem mluví. Zajímal by mě vnitřní a venkovní průměr. Asi se to dá změřit i přímo na vidli, ale pro sichr. A nebo je celá moje uvaha na pytel a ta gufera jsou tak specialní, že se musí brát ze skladů naší ušlechtilé značky?
Když nejde o život, jde o hovno pánové.
Tak jsem se díval na ty stránky a ceny jsou kolem 250 za pár. Což je dobrý. Akorát jsem ve vyhledávací tabulce nenašel typ, který bych měl objednat. Pro upřesnění je to na ZRX 1100 r.v. 1998.Vidle jsou tam podle mého původní.Nevíš prosímtě co vzít? Napíšu dotaz i k nim, ale znáš to , dvakrát měř, jednou řež.Dík.
Když nejde o život, jde o hovno pánové.
Re: ZRX výměna oleje v přední vidlici
Hele dotaz? Dole na vidlích je takový malý zlatý šroubek na seřízení odskoku. Nevím proč ale jde mi s ním kliknout jen 2x. Nevíte jak se to dá rozebrat popř. co by mohlo být špatně?
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)