pasuje přední maska ZX9R 00 na ZX9R 98?
pasuje přední maska ZX9R 00 na ZX9R 98?
Čau chtěl bych se zeptat jesli pasuje maska 00 na 98?a co musím sehnat?Řekl bych že masku,světla,nafuky.?díky za rady
čau.dík za odpovědi.ale už jsem to vzdal.páč jsem nějak začal toužit po ZX10r.takže nemá cenu vrážet prachy do přestavby-no ale až bude zima dlouhá (možná né jedna páč než našetřím tak buduäsi šedivej) tak mě třeba ještě mrdne a budou dvě světla:-)). by mě ale stejně zajímalo jestli tam ta maska pasuje nebo ne.teť tu mám dvě protichůdný odpovědi takže budu rád za každej další názor.dík.čus.a jezděte vofafrně!
Mám na své devítce 99 masku z 01 a pasuje tam. Jediné s čím je problém jsou budíky. 99 má 3 a 01 jen 2 takže se ti tam nevejdou. proto jsem to řešil takto http://img15.imageshack.us/img15/9757/cimg1283wr.jpg
Zx9-R r.v.99 105kw*Lucifers Czech "devítka je super, ale chci desítku"
No ty budíky jsi pořešil gut.ja jsem tam nechal svoje (98.) akorat jsem měl problém jak nahradit lešení na světlo.Teť podle tvojí fotky jsem teprva zjistil jak to tam ma být origo
.Nechal jsem tam to lešení na 98 akorat jsem na něj udělall takovej pazmek aby mi podepřelo masku,světlo mi drží jen v masce.Ale jak to tak vydím asi to ještě předělám aby mi lešení drželo i světlo.Takže díky za foto
Výhoda mého řešení je že jsem nemusel schanět budíky.Jen tak okrajově já tam mám dvousvětlo i masku z 6 takže je to stejný...

Jezděte vofafrně!