Zx12r
- Gigantus
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Kolik si za ni daval? Kdyz tak se ozvi na gigantus@atlas.cz JINAK HODNE STESTI PRI SKLADANI.
MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!
Zx12r mě stála v přepočtu na kč cca 68.000,- včetně dopravy a cla. A přihlášení bude ještě asi cca 6.000,- a oprava. Je to modelový rok 2005. Vytopená katrinou. Je celkem v pohodě jen je třeba celá rozebrat a vyčistit. Největší problém je že ji při dopravě kontejnerem hodně zničili. Popraskané kapotáže, rozbitý blinkr s pod. Co se týká vadných věcí tak to jsou válce, magneziová víka které jsou úplně vyžrané od soli a budíky. Nepočítám lak a drobnosti jako blinkry apod. Čus
- dworakmirek
- Easy rider
- dworakmirek
- Easy rider
Chlapci díky za podporu! Jinak ložiska jsou všechny v poho, zadní blinkry už mám licenční z rr900 za 550,- za kus, přední asi nechám původní. Moc hrozné se mi nezdají. Momentálně řeším poslední oříšek což jsou válce. V druhém a třetím které zůstali v dolní úvrati, zůstala voda a vyžrala kovovou vrstvu až na hliník. Jinak bylo všechno jen mastné a špinavé od bláta. Ještě mám trošku obavy z elektriky protože tam mám dynojet, ale ten je tak jako počítač zalitý v pryskyřici. Tak doufám že bude v pohodě. Bylo velice zajimavé že i když byla motorka vytopena, tak byla cela mastná jako by ji někdo natřel vazelínou. Díky tomu stačilo většinu dílu jen umýt arvou a znovu složit. Když jsem ložiska vymyl a naplnil novou vazelínou tak šuměli jako nové. Jen některé díly chytli lišku ale ty stačilo jen přejed mosazným kartáčem. Zatím zdar. David P.s. Přikládám pár fotek jak vypadala na dražbe, při demontáži a něco málo co už mám hotové.

- dworakmirek
- Easy rider