ZRX IV.
- blackbiker
- Easy rider
Tak to asi máš na zahradě sněžný dělo, protože tady je sucho a slunečno.KankX píše:za tim co pisu si stojim... Faktem je ze tu za minuly tyden a vikend ubylo dobrych 40cm snehu, ale na jezdeni to porad jeste neniZRX 1984 píše:
Blackbiker: A to KanX psal, že je u vás ještě tolik sněhuHlavně opatrně kluci...
...tady jsem vam ted cvaknul jednu fotku mobilem...naprosto aktualni!

ZRX 1200 black
Drazí kolegové, potřebuji Vaši pomoc. Nemáte někdo náhodou kód barvy na zeleného Rexe. Je to celkem složitá receptura. Inkoustová barva se těžko trefuje a zatím se mému známému co mě bude dělat lak nepodařilo odhalit úplně přesné složení. Chtěli bychom trefit baru co nejblíže originálu (pokud možno úplně přesně) a kód barvy by tomu dost pomohl. Díky za Váš čas… 

ZRX 1200R Eddie Lawson
Jeď tak, jako by to bylo naposled.
-- CKC #1331 --
-- CKC #1331 --
Kamaráde, tak to řeším tak dlouho, radši se do toho nepouštím, bo ani podle čísla barvy stáří laku, to nende trefit ideálně, bo tam mají zlaté střípky v tý metle, teda konkrétně v té mé a lakýra už zkoušel fakt všechno, ale pořád to vypadá jinak třeba pod pouličním osvětlením, nebo na sluníčku pod určitým úhlem, fakt to jde dost blbě...U těch novějších by to snad mělo jít líp....Radovan píše:Drazí kolegové, potřebuji Vaši pomoc. Nemáte někdo náhodou kód barvy na zeleného Rexe. Je to celkem složitá receptura. Inkoustová barva se těžko trefuje a zatím se mému známému co mě bude dělat lak nepodařilo odhalit úplně přesné složení. Chtěli bychom trefit baru co nejblíže originálu (pokud možno úplně přesně) a kód barvy by tomu dost pomohl. Díky za Váš čas…
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Já si to myslel, raději namícháme co nejpodobnější baru a stříknem celou motorku a bude to v pohodě. V té mé je žlutá inkoustová barva a ještě něco. No, uvidíme. Stejně díkZRX 1984 píše:Kamaráde, tak to řeším tak dlouho, radši se do toho nepouštím, bo ani podle čísla barvy stáří laku, to nende trefit ideálně, bo tam mají zlaté střípky v tý metle, teda konkrétně v té mé a lakýra už zkoušel fakt všechno, ale pořád to vypadá jinak třeba pod pouličním osvětlením, nebo na sluníčku pod určitým úhlem, fakt to jde dost blbě...U těch novějších by to snad mělo jít líp....Radovan píše:Drazí kolegové, potřebuji Vaši pomoc. Nemáte někdo náhodou kód barvy na zeleného Rexe. Je to celkem složitá receptura. Inkoustová barva se těžko trefuje a zatím se mému známému co mě bude dělat lak nepodařilo odhalit úplně přesné složení. Chtěli bychom trefit baru co nejblíže originálu (pokud možno úplně přesně) a kód barvy by tomu dost pomohl. Díky za Váš čas…

ZRX 1200R Eddie Lawson
-- CKC #1331 --
-- CKC #1331 --
Někteří příznivci by Ti tady poradili, ať z toho uděláš 2006 to už mělo barvu jak měl Edie Lawson tudíž limet green. Kdesi tady bylo video a tam japončík, říkal 7 dílů žluté a jeden díl modré myslím......Ale mě osobně se víc líbí ta metla. Hlavně budou drahý ty pruhy, lae ty máš myslím čerou a bílou perleť, já mám takovou trapnou vínovou, nebo fialovou, no prostě to nejde napodobit....Záleží jak moc to chceš dát dokupy, aby to vypadalo, jako origoš...jinak už tady proběhlo několik variant pruhů různě vymyšlených a abych pravdu řekl,, líbí se mi snad en to co je z továrny, nebo maximálně něco decentního...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Já to chci mít stejné jako u originálu. Chci zachovat stejné pruhy jako tam jsou teď. Mě se to tak líbí nejvíc. Doufám, že se to povede a výsledek bude stát za to... Změna oproti originálu asi bude v tom, že ty pruhy budu mít všechny pod lakem. Teď jsou pod lakem pouze pruhy na nádrži. Namíchání optimální barvy bude tedy oříšek, už se těšímZRX 1984 píše:Někteří příznivci by Ti tady poradili, ať z toho uděláš 2006 to už mělo barvu jak měl Edie Lawson tudíž limet green. Kdesi tady bylo video a tam japončík, říkal 7 dílů žluté a jeden díl modré myslím......Ale mě osobně se víc líbí ta metla. Hlavně budou drahý ty pruhy, lae ty máš myslím čerou a bílou perleť, já mám takovou trapnou vínovou, nebo fialovou, no prostě to nejde napodobit....Záleží jak moc to chceš dát dokupy, aby to vypadalo, jako origoš...jinak už tady proběhlo několik variant pruhů různě vymyšlených a abych pravdu řekl,, líbí se mi snad en to co je z továrny, nebo maximálně něco decentního...

ZRX 1200R Eddie Lawson
-- CKC #1331 --
-- CKC #1331 --
Jo to řešení namíchat co nejpodobnější a stříknout celou motorku je nejjednodušší a taky nejlepší. Nekecal jsem s tím, že co rok výroby je odstín trochu jiný, v Asku by ti měli poradit podle ročníku, popřípadě VINka
Každopádně bych se na to ale ve finále vykašlal a udělal to celý.. zbude ti navíc originál, pro případnou opravu škrábanečku.. Jestli si REXe nechám, čeká mě to příští zimu

Každopádně bych se na to ale ve finále vykašlal a udělal to celý.. zbude ti navíc originál, pro případnou opravu škrábanečku.. Jestli si REXe nechám, čeká mě to příští zimu

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Necháš, a není to škoda, takovou pěknou motku stříkat?Zdrahy píše:Jo to řešení namíchat co nejpodobnější a stříknout celou motorku je nejjednodušší a taky nejlepší. Nekecal jsem s tím, že co rok výroby je odstín trochu jiný, v Asku by ti měli poradit podle ročníku, popřípadě VINka![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909