ono asi zalezi na obsahu... takze ty 750 a s litrem i 1000Z. píše:Je. To vím zcela přesně! Maximálně tak 700 až 750 kilometrů.ZRX 1984 píše:není 1000 hodně?MARTY píše: a jeste listopad a mame najeto 1000 km![]()
První Letošní Projířďka- PLP!!!
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

ty to budeš potřebovat takyMICHALIS TSIOLAS píše:![]()
![]()
![]()
http://www.novinky.cz/ekonomika/193699- ... emier.html
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
nebudes nebudes tralala nebudes...tralala...Marek NEMA CAS TRALALA A SAM TRALALA SI ANI SROUBEK NEPRISROUBES TRALALA BO TO NEUMIS TRALALAKuba ZRX píše:dneska bude asi motorka hotová trálalá a venku mrzne, trálalá.
ale já si počkám trálalá, protože nemám evidenčku trálalá, a není přihlášená trálalá, asi jsem se zbláznil trálalá
dokud Marek tralala nebude mit cas tralala nebudes jezdit vubec tralala...tralala
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
safra tady je nejak rozhuleno
tralala, 30 jarnich km mam za sebou tralala akurat zmrzly konce prstu takze ji jeste na par dni ulozim....
precek nebudu jezdit v lyzarskech rukavicich
precek nebudu jezdit v lyzarskech rukavicich
Naposledy upravil(a) muWme dne stř bře 03, 2010 16:19:56, celkem upraveno 1 x.
CKC#1306
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

musíš učinit jeden a to ten nejrozhodnější krok, zabalit to tam kde furt sněží a odstěhovat se sem, druhý krok je státi se státním zaměstnancem, to se mi nepodařilo dodnes (vlastně jsem se o to ani nijak nesnažil, upřímně řečeno) a tak hledám menší vzdálenější ostrov (což jistě už všichni víte), kde si postavím načerno menší domek na břehu moře pod košatým platanem (to aby nebyl patrný ze satelitu), fotovoltaiku, pro případ mračna, větrný generátor (když nesvítí sluníčko, fouká vítr), za domkem studnu na vodu, pár rajčat a paprik, pod přísřeškem motorku a je toKankX píše:ja chci taky priplatek za dodrzovani pracovni doby... Colasku, povez jak na to...?
Naposledy upravil(a) MICHALIS TSIOLAS dne stř bře 03, 2010 16:23:24, celkem upraveno 1 x.
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Fanušu, klid, máte tam u vás nezdaněný limit příjmufanuš píše:ty to budeš potřebovat takyMICHALIS TSIOLAS píše:![]()
![]()
![]()
http://www.novinky.cz/ekonomika/193699- ... emier.html
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
- Kuba
- Ghostrider

já bych to zvládl, jen je potřeba dvou lidí, jeden drží a druhý vrtá a taky nemám vrtačku a tak počkám na Marka,MARTY píše:nebudes nebudes tralala nebudes...tralala...Marek NEMA CAS TRALALA A SAM TRALALA SI ANI SROUBEK NEPRISROUBES TRALALA BO TO NEUMIS TRALALAKuba ZRX píše:dneska bude asi motorka hotová trálalá a venku mrzne, trálalá.
ale já si počkám trálalá, protože nemám evidenčku trálalá, a není přihlášená trálalá, asi jsem se zbláznil trálalá
dokud Marek tralala nebude mit cas tralala nebudes jezdit vubec tralala...tralala![]()
![]()
hlavně se nebudu nikam honit, na hezké počasí mám dva týdny čas. trááááááááálaláááááááááááá
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R