Tilda píše:Radovan píše:Koupi jsem si opravdu dobře zvážil a myslím, že z tohoto stroje udělám opravdu pěkný kousek

docela se tesim na vysledek

ja bohuzel nemam znamy na to abych za minimalni cenu nechal pripadne srovnat vidle, opravit nadrz, svarit masku a nechat prelakovat, takze bych k nakupni cene musel pridat dalsich cca 30-40 tisic a to byl jeden z duvodu proc jsem ho tehdy nevzal
Tak to potom chápu, to by se celkem prodražilo. Pokud se nenajde nějaký výdrb, tak bych se měl vejít do max. 15.000,- Kč, ale to jsem tak o 5 -6 tis. Nadsadil (pro jistotu). Mít známe se vyplatí. Mám známého v Kawasaki v Brně, tak mě domluvil prohlídku motoru a když už to bude rozdělaný, tak ventily a tak… a druhej kámoš by mě případně srovnal vidle za pivko

a jeden (ten nejdůležitější známej) mě to nalakuje. Už pro mě dělal několik motorek a je dost dobrej. Má firmu na míchání barev a stříkací box. Od nikoho jiného bych si motorku nalakovat nenechal. Blbý je, že má strašně málo času, tak doufám, že mě to udělá v rozumném termínu a hlavně, že si udělá na mě čas (už jsme domluvení na neděli, tak uvidíme). Když se zadaří, tak se určitě s výsledkem pochlubím

Včera jsem do noci dostával škrábance z víka na motoru. Počítám, že mě to zabere ještě dva večery a potom to stříknu a bude zase jako nové

Pořád je co dělat, ale čas je největší nepřítel