pak dej vedet jestli jsou rovny nebo ne. jestli jsou rovny tak budu nastvanej protoze jsem ji chtel koupit, uz jsem mel tehdy i 2 kupce na svou a cekali jen na to jak se rozhodnu s rexemRadovan píše:Musím nechat proběřit ty vidle, taky mám pocit že levá strana je hnutá
ZRX IV.
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
Na toho rexe sem se byl podívat taky,byl za 89tis. a ten majitel se choval fakt jak dement,furt mě tlačil do hlavy,že tam je akrap za 60 tisíc a podobné kraviny.Po dotazu jestli je nějak upravený motor řekl,že určitě,ale neví jak.Celkově sem z toho jak byl podřený a orezlý byl zklamaný,ale na fotkách vypadá pěkně,ale až ji dá do kupy tak to bude krasavec.Tilda píše:no nechci rejpat ale primo na tohodle rexe jsem se byl podivat v brne a pripadal mi jako slusna zborenina. a ty ostry vacky ber trochu s rezervou- majitel barazu mi "odborne vysvetlil" ze je to verze R a to znamena Racing a vsechny ZRX1200R maj ostry vacky a par dalsich soucastek v motoru ze ZZR1200![]()
v ZRX III asi tak 20 stranek zpatky je popis toho jak motorka vypada. ale vic nez stav motorky me tehdy odradil pristup majitele barazu. a taky za ni tehdy chtel snad 90
ale jinak gratuluju, staci si s tou motorkou trochu pohrat a bude z ni krasnej kousek
ZRX 1200 N
Jasně, určitě dám vědět...Tilda píše:pak dej vedet jestli jsou rovny nebo ne. jestli jsou rovny tak budu nastvanej protoze jsem ji chtel koupit, uz jsem mel tehdy i 2 kupce na svou a cekali jen na to jak se rozhodnu s rexemRadovan píše:Musím nechat proběřit ty vidle, taky mám pocit že levá strana je hnutá
ZRX 1200R Eddie Lawson
Jeď tak, jako by to bylo naposled.
-- CKC #1331 --
-- CKC #1331 --
Máš pravdu, že se chová jako pitomec, ale když mu neodporuješ a myslíš si svoje, tak se uklidní a potom se s ním dá mluvit. Já si motorku projel, poslechnul, promyslel náklady na opravu + něco na případné skryté vady a usoudil jsem, že to není zase tak špatnej kup. Už jsem koupil několikátou bouranou motorku a zatím pokaždé jsem byl spokojen. Mě baví si ji vždy přes zimu dát do do pořádku a do pucu. Doby, kdy jsem koupil motorku od majitele z ČR (sice nebouranou) jsou už dávno pryč. Snad pokaždé se časem našla nějaká skrytá vada. Mám pocit, že motorky od nás jsou všechny vraždy. Samozřejmě až na několik čestných vyjímek...Sikyn píše:Na toho rexe sem se byl podívat taky,byl za 89tis. a ten majitel se choval fakt jak dement,furt mě tlačil do hlavy,že tam je akrap za 60 tisíc a podobné kraviny.Po dotazu jestli je nějak upravený motor řekl,že určitě,ale neví jak.Celkově sem z toho jak byl podřený a orezlý byl zklamaný,ale na fotkách vypadá pěkně,ale až ji dá do kupy tak to bude krasavec.Tilda píše:no nechci rejpat ale primo na tohodle rexe jsem se byl podivat v brne a pripadal mi jako slusna zborenina. a ty ostry vacky ber trochu s rezervou- majitel barazu mi "odborne vysvetlil" ze je to verze R a to znamena Racing a vsechny ZRX1200R maj ostry vacky a par dalsich soucastek v motoru ze ZZR1200![]()
v ZRX III asi tak 20 stranek zpatky je popis toho jak motorka vypada. ale vic nez stav motorky me tehdy odradil pristup majitele barazu. a taky za ni tehdy chtel snad 90
ale jinak gratuluju, staci si s tou motorkou trochu pohrat a bude z ni krasnej kousek
ZRX 1200R Eddie Lawson
-- CKC #1331 --
-- CKC #1331 --
Taky zdravímPavel ZRX píše:Zdravím nového rexaře!
ZRX 1200R Eddie Lawson
-- CKC #1331 --
-- CKC #1331 --