7000 za noc je fakt dost, to rovnou můžu letět na týdenní dovču za sluníčkemHonza-Zed píše:Kvalita zarucena... http://www.hotelsen.cz/Kuba ZRX píše:prosím o doporučení kam s kočenkou, nějaký hotýlek, soukromí, ideální je nějaký apartmán s výřivkou
termín....prostě nějaký víkend.
místo....... hory, Praha, asi je to jedno
hlavně žádné intimní otázky![]()
třeba i krb na pokoji, možná procházky, ale žádná tůra
děkuji za doporučení.
kousek od Prahy exit cca 18km D1
Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- Kuba
- Ghostrider
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Jasny, jsou tam i levnejsi pokoje...Kuba ZRX píše:7000 za noc je fakt dost, to rovnou můžu letět na týdenní dovču za sluníčkemHonza-Zed píše:Kvalita zarucena... http://www.hotelsen.cz/Kuba ZRX píše:prosím o doporučení kam s kočenkou, nějaký hotýlek, soukromí, ideální je nějaký apartmán s výřivkou
termín....prostě nějaký víkend.
místo....... hory, Praha, asi je to jedno
hlavně žádné intimní otázky![]()
třeba i krb na pokoji, možná procházky, ale žádná tůra
děkuji za doporučení.
kousek od Prahy exit cca 18km D1
Muzes si to nechat jako zalohu...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
musim se pochlubit, dnes jsem se svezl do bratislavy timhle brouckem
snad prvni auto ktery ma stejny jizdni vlastnosti jako motorka
cesta utekla velmi velmi velmi rychle, kousek za Brnem jsem zkusil co to umi, 240km/h a jeste by slo vic....
a sotva jsem zpomalil na 160 tak jsem potkal cernyho Passata, ale pohoda, uz jeli za nekym jinym

cesta utekla velmi velmi velmi rychle, kousek za Brnem jsem zkusil co to umi, 240km/h a jeste by slo vic....

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
- Kuba
- Ghostrider
si takhle jedeš v krásný super káře 240 a říkáš si to je mazec, masakr vole a pak se okolo prožene šílený Kuba v rychlosti 320Tilda píše:musim se pochlubit, dnes jsem se svezl do bratislavy timhle brouckemsnad prvni auto ktery ma stejny jizdni vlastnosti jako motorka
![]()
cesta utekla velmi velmi velmi rychle, kousek za Brnem jsem zkusil co to umi, 240km/h a jeste by slo vic....a sotva jsem zpomalil na 160 tak jsem potkal cernyho Passata, ale pohoda, uz jeli za nekym jinym
![]()

jinak je to krásný auto, hnedka bych ho bral
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Jenže na D1 na Irence určo 320 nepojedeš, ale myslím, že i 270 by ho nasralo a to by se třeba daloKuba ZRX píše:si takhle jedeš v krásný super káře 240 a říkáš si to je mazec, masakr vole a pak se okolo prožene šílený Kuba v rychlosti 320Tilda píše:musim se pochlubit, dnes jsem se svezl do bratislavy timhle brouckemsnad prvni auto ktery ma stejny jizdni vlastnosti jako motorka
![]()
cesta utekla velmi velmi velmi rychle, kousek za Brnem jsem zkusil co to umi, 240km/h a jeste by slo vic....a sotva jsem zpomalil na 160 tak jsem potkal cernyho Passata, ale pohoda, uz jeli za nekym jinym
![]()
![]()
![]()
![]()

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...a pak se Kuba probudil s rukou v nocnikuKuba ZRX píše:si takhle jedeš v krásný super káře 240 a říkáš si to je mazec, masakr vole a pak se okolo prožene šílený Kuba v rychlosti 320Tilda píše:musim se pochlubit, dnes jsem se svezl do bratislavy timhle brouckemsnad prvni auto ktery ma stejny jizdni vlastnosti jako motorka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
nenasralo, no mozna trochu joZRX 1984 píše:Jenže na D1 na Irence určo 320 nepojedeš, ale myslím, že i 270 by ho nasralo a to by se třeba daloKuba ZRX píše:jinak je to krásný auto, hnedka bych ho bral

Kuba: ja bych ho snad ani nechtel, pres mesto prumerna spotreba 18/100, z brna do bratislavy prumerna 12/100, kazdej kaminek na silnici jsem cejtil... jo pujcit si ho parkrat za rok na vikend to jooo, ale jinak bych ho doma mit snad ani nemusel

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
Musis Zetko brat jako motorku. U motorky neresis spotrebu, tvrdost podvozku atd. Je to o radosti...Tilda píše:nenasralo, no mozna trochu joZRX 1984 píše:Jenže na D1 na Irence určo 320 nepojedeš, ale myslím, že i 270 by ho nasralo a to by se třeba daloKuba ZRX píše:jinak je to krásný auto, hnedka bych ho bral![]()
Kuba: ja bych ho snad ani nechtel, pres mesto prumerna spotreba 18/100, z brna do bratislavy prumerna 12/100, kazdej kaminek na silnici jsem cejtil... jo pujcit si ho parkrat za rok na vikend to jooo, ale jinak bych ho doma mit snad ani nemusel

Take bych si nechal libit, ale mozna neco civilnejsiho...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
ano ukazuje...testoval jsem to na Brno Wien ale kua moc casu cumet na ty udaje nebylo...vsak zkus...uvidis sam kam az poletiKuba ZRX píše:chci do klubu 320, trochu se s Irenkou pohraju a pak udělám video, bude krátké a nudné, hlavně když ne poslední
ukazuje navigace přesnou rychlost??

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
nemusíš na to koukat, pamatuje si nejvyšší dosaženou rychlostMARTY píše:ano ukazuje...testoval jsem to na Brno Wien ale kua moc casu cumet na ty udaje nebylo...vsak zkus...uvidis sam kam az poletiKuba ZRX píše:chci do klubu 320, trochu se s Irenkou pohraju a pak udělám video, bude krátké a nudné, hlavně když ne poslední
ukazuje navigace přesnou rychlost??

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909