:-)
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Z. píše:Jana Kawa píše:nekoupili jsme naštěstí zatím nic, ale znáš Vláďu, co půjde, vyrobí sám, zbytek koupí a nepomůže ani moje brbláníMám nějaké známé ve vojenském opravárenském závodě u nás ve městě ... pokud bude Vláďa potřebovat pás, můžu se zeptat jestli jim něco po modernizaci tanků T72 nezbylo
![]()
Doufám, že pak bude předváděčka pro CKC
Tanky jezdí na gumových pásechJana Kawa píše:Zbynďo paráda, vyřídím, pokud se bude něco kupovat, tak ten pás.

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
OK, tak jsem zase chytřejší...ale stejně si nedokážu představit pás z tanku, jako pohon pro motorku! Když koukám na ten pás od Harnessbike, tak si jako náhradu pás z tanku fakt nedovedu představit...uvezla by ho ta motorka vůbec, vždyť to musí být i gumový těžký, jak 5 prasat a z takové motorky rázem neovladatelná mrcha!Mesr píše:no jistě Ladis, po silnici a na přehlídkách, mají je i T 72 s italským laserovým zaměřovačem, automatickým dobíjením z pod podlahy a automatickou převodovkou![]()
![]()

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
Kuba ZRX píše:už slyším to praskání leduDargas píše:a co takhle nejaka napr. MZ150 s hrebikama (vrutama) v pneumatice? cetl jsem clanek, jak s tim radej na rybnice a mazec. ledova plocha draha zadarmo
tak jako nicit led na rybnice bych nedal.....jedine neshrnutej rybnik. ale spis jsem myslel pouzit to do snehu.
jo a samo s helmou, takze sroubem dostanes maximalne do bricha

CKC # 594
OK, tak jsem zase chytřejší...ale stejně si nedokážu představit pás z tanku, jako pohon pro motorku! Když koukám na ten pás od Harnessbike, tak si jako náhradu pás z tanku fakt nedovedu představit...uvezla by ho ta motorka vůbec, vždyť to musí být i gumový těžký, jak 5 prasat a z takové motorky rázem neovladatelná mrcha!Ladis píše:Mesr píše:no jistě Ladis, po silnici a na přehlídkách, mají je i T 72 s italským laserovým zaměřovačem, automatickým dobíjením z pod podlahy a automatickou převodovkou![]()
![]()

tak teď nevím, Ladis jestli to bereš dál jako srandu, anebo jestli jsi překvapený doopravdy. Motka by to neutáhla ani kdyby to byl gumový pás pro Befko, ten je užší a lehčí. Podle mě je to specielní pás vytvořený pro tenhle druh zábavy

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
Ladis píše:Celou dobu zde jen rozebírám nabídku od Zbyňka (na ND z tanků), na kterou reagovala Jana, že ohledně pásu se ozve...![]()
Jinak Vláďovi držím palce u výroby bezpochyb zajímavé hračky!

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<