Jižní čechy-Lipno:28.-30.5.2010.
- ivanversys
- Easy slider

-
kafkalibor
- Ghostrider

To seš na mně moc rychlej Ivane.Ubytko eště nemám,ale bude se bydlet v okolí Lipna a vyjížďka bude taky vokolo Lipna.Ohledně přihlšování to beru asi tak,že kdo se přihlásí teď tak určo jede tak na 20%,tim ale netvrdim,že se nemůžete přihlašovat a ten co se přihlásí teď,že nepojede.Já už na tom trošku pracuju a začátkem března všechno aktualizuju a začnem tim trochu žít.Termín sem vypsal z popudu ostatních tarmínů,aby nebyla kolize a taky kvůlívá tomu abych nasral co nejvíc lidí a to se mi doufám povedlo.
Naposledy upravil(a) kafkalibor dne stř úno 03, 2010 09:58:07, celkem upraveno 1 x.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Káčo,určitě se Ti to povedlo,Ty na to máš talent a navíc Tě to baví a o tom to je!!!!kafkalibor píše:To seš na mně moc rychlej Ivane.Ubytko eště nemám,ale bude se bydlet v okolí Lipna a vyjížďka bude taky vokolo Lipna.Ohledně přihlšování to beru asi tak,že kdo se přihlásí teď tak určo jede tak na 20%,tim ale netvrdim,že se nemůžete přihlašovat a ten co se přihlásí teď,že nepojede.Já už na tom trošku pracuju a začátkem března všechno aktualizuju a začnem tim trochu žít.Terím sem vypsal z popudu ostatních tarmínů,aby nebyla kolize a taky kvůlívá tomu abych nasral co nejvíc lidí a to se mi doufám povedlo.
Jinak my s Peťou jedem zcela jistě.Jednostolaři to dají!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
-
kafkalibor
- Ghostrider

-
kafkalibor
- Ghostrider

-
kafkalibor
- Ghostrider

- ivanversys
- Easy slider

- farmář
- Ghostrider

no vono když přejedeš za hrází čáru dostaneš se do nejmalebnějších kopečků v Rakousku. Směrem nahoru na Němwcko to jsou úzké silničky kopírující svahy nádhernými vesničkami, v létě totální stoprocentní malebnost, jako když přejedeš do němčourova už to tam takové není ale vytáhneš to do krpálu na Strážný a jedeš přes prameny okolo Teplé Vltavy či jak se to tam jmenuje, Lenora, jako bomba krajina, přifrčíš do Černý v Pošumaví a pak dolu zase na Lipno.
Já to jel první půlku s Jeepem a podvalem a pakdo Dachau a zpátky v šílený buřině přes Strážný, s komunálním traktorem na vleku, vidět bylo kousek před sebe, všude potoky vody po silnici...a v tom krpáluna Strážněj nás předjel Simír a Tomem a v tom nečase nám prolezli všechno....ptali se drogen, waffen...říkám danke, wir haben viel.
Ale je to tam super! jestli Káča myslí tuhle cestu, tak je to tam špičkový!
Já za čáru s tou mou nesmím, to by byla moc velká drzost
Já to jel první půlku s Jeepem a podvalem a pakdo Dachau a zpátky v šílený buřině přes Strážný, s komunálním traktorem na vleku, vidět bylo kousek před sebe, všude potoky vody po silnici...a v tom krpáluna Strážněj nás předjel Simír a Tomem a v tom nečase nám prolezli všechno....ptali se drogen, waffen...říkám danke, wir haben viel.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- Teamgreen
- Easy rider

V Černý v Pošumaví jsem se narodil a pak jsem 30 let žil ve Frymburkufarmář píše:no vono když přejedeš za hrází čáru dostaneš se do nejmalebnějších kopečků v Rakousku. Směrem nahoru na Němwcko to jsou úzké silničky kopírující svahy nádhernými vesničkami, v létě totální stoprocentní malebnost, jako když přejedeš do němčourova už to tam takové není ale vytáhneš to do krpálu na Strážný a jedeš přes prameny okolo Teplé Vltavy či jak se to tam jmenuje, Lenora, jako bomba krajina, přifrčíš do Černý v Pošumaví a pak dolu zase na Lipno.
Já to jel první půlku s Jeepem a podvalem a pakdo Dachau a zpátky v šílený buřině přes Strážný, s komunálním traktorem na vleku, vidět bylo kousek před sebe, všude potoky vody po silnici...a v tom krpáluna Strážněj nás předjel Simír a Tomem a v tom nečase nám prolezli všechno....ptali se drogen, waffen...říkám danke, wir haben viel.![]()
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132