Kuba ZRX píše:Jižní Čechy jsou krásné, pokud v tom termínu není nějaký závod, pojedu rád

mamko taky mě to sere, ale je to o lidech a myslím, že na ty srazy jezdí pořád jen to zdravé jádro tohoto klubu a když nějaký sraz vynecháš, nepřijdeš o tolik, taky bych chtěl jet nějaké komerční srazy, které jsou u nás vyhlášené a když k tomu teďka vezmu ckc srazy, tak na baráku neudělám nic a projezdím a propiju spoustu peněz atd. takže už letos vím, že nedám všechno a co dám, tak to bude v sobotu po melouchu na vlastní stavbě, takže dorazím v sobotu večer, potkám se s pár lidma a pofrčím v neděli dom, prostě to tak bude a může mi to srdce utrhnout, ale nejsem milionář, abych si mohl nechat domeček postavit a jezdit každý víkend po srazech, třeba tohle mě mrzí, protože v loni jsem JČ nedal bo jsem byl srab a Káču jsem neviděl ani nepamatuju a chtěl bych tam moc jet moc...ale ale.....MARTY píše:kurva proc se aspon malinko nenadhodi nejaka data a pak se to hlasi...to je zatezko mala konzultace....narvete vse do cervna a pak hovno...driv to bylo pravidlem....nahled data a pak schvalenni..minimalne vetsinou...
sere me to...
jak už tu bylo několikrát napsáno : "demokracie je na hovno"MARTY píše:kurva proc se aspon malinko nenadhodi nejaka data a pak se to hlasi...to je zatezko mala konzultace....narvete vse do cervna a pak hovno...driv to bylo pravidlem....nahled data a pak schvalenni..minimalne vetsinou...
sere me to...
Se s tím faktem budeš muset smířit. S přibývajícím věkem člověk zapomíná. Já, abych nezapoměl kdy je Tesák (a jiné srazy), jsem si to napsal do svého kalendáře (žádná elektronika, pěkně ten klasický stříškový na stůl) a tím pádem to vím. Taky jsme si kdysi řkali, že pár srazíku bude +- ve stejných termínech. Anebo víš co, já mlčím, bo su lama a nerozumím tomu.MARTY píše:kurva proc se aspon malinko nenadhodi nejaka data a pak se to hlasi...to je zatezko mala konzultace....narvete vse do cervna a pak hovno...driv to bylo pravidlem....nahled data a pak schvalenni..minimalne vetsinou...
sere me to...
Dobrý. Konečně se na mé tváři objevil úsměv on ucha k uchu stejně jak na tomto ->KankX píše:se uklep... spravne tam ma byt bez NEMOCI ... proste mu tam jen vypadlo to "N"Z. píše: ... "bez mašiny" je Ok, ale "bez emocí" mě moc nesedí![]()
Seky, v tomhle termínu je taky náš milovaný BroďákZRX 1984 píše:Budu čekat co se a jak vyvrbí, budou-li osumnáctiny v Teplicích rád přijedu popřát, ikdybych to měl dát na otočku, bo budu muset na stavbě taky něco dělat a srazy budu jezdit asi v soboty