Ted jsi me pobavil HonzikuKankX píše:Z. píše:Maro zadna zmena terminu. Jinak vis co ... Si chlap ne! Nedej na libive kecy ze 90 procent "frantiku" prijede.
Jinak hosi chvalim za slusny psychicky natlak. Jak napsal milda. Vzpoura. A tu je treba potlacit!
Toz tak vy gizdi jedni! Z.![]()
![]()
Nic proti nikomu, ale fakt mi to prijde jako mlaceni slamy. A nikdo nikoho nepodcenuje .. Ku.va tesak ma byt treti tyden v cervnu tak pokud nacelnik Mara nerekne jinak tak bude treti nedeli v cervnu.Jirka_Z píše:No tak ted teda musim "podrzet" mamku, protoze si taky myslim, ze aspon 90% Frantiku by prijelo... staci se podivat kdo tam jede... To zase nas podcenujete si myslim a to si nezaslouzime....
PS: Fotky to jsou nahodou krasny, muzem testnout motoskjéring...![]()
(sorry, ale vubec netusim jak se to pise...
)
ses magor vole ??? TADY SE NEPISOU PICOVINY ZE SRANDY JAKO VE VLAKNE CYPOVZ. píše:Maro zadna zmena terminu. Jinak vis co ... Si chlap ne! Nedej na libive kecy ze 90 procent "frantiku" prijede.
Jinak hosi chvalim za slusny psychicky natlak. Jak napsal milda. Vzpoura. A tu je treba potlacit!
Toz tak vy gizdi jedni! Z.
Souhlasím s Mavem, Tesák už má tradici a kdo na něj jezdí, ví moc dobře, kdy se pořádá!Maverick píše:Myslím, že Tesák je již zažitej na 3tí víkend v červnu. Já vím, že je to pro ,,frantíky,, nemilé a škoda, že tam nebudou, ale někteří s tím termínem počítají celej rok.
s tim ze se da dovolena posadit kamkoliv nemas az tak pravdu... nekteri maji treba i deti a jine zavazky a terminy tabora ktere si clovek taky nemuze vymyslet a konec skoly atd. atd. neni to jednoducheLadis píše:Souhlasím s Mavem, Tesák už má tradici a kdo na něj jezdí, ví moc dobře, kdy se pořádá!Maverick píše:Myslím, že Tesák je již zažitej na 3tí víkend v červnu. Já vím, že je to pro ,,frantíky,, nemilé a škoda, že tam nebudou, ale někteří s tím termínem počítají celej rok.Plánování CKC dovolené není taky nic lehkýho, ale na druhou stranu je to každej rok "od nuly" a tak posadit termín dovolené tak, aby nekolidovala s žádný tradičním srazem snad taky není velkej problém. V podstatě doba, kdy se dá jet na CKC dovču kolem sebe nemá nic, než Tesák!
![]()
Já neříkal, že se dá posadit "KAMKOLIV"!KankX píše:s tim ze se da dovolena posadit kamkoliv nemas az tak pravdu... nekteri maji treba i deti a jine zavazky a terminy tabora ktere si clovek taky nemuze vymyslet a konec skoly atd. atd. neni to jednoducheLadis píše:Souhlasím s Mavem, Tesák už má tradici a kdo na něj jezdí, ví moc dobře, kdy se pořádá!Plánování CKC dovolené není taky nic lehkýho, ale na druhou stranu je to každej rok "od nuly" a tak posadit termín dovolené tak, aby nekolidovala s žádný tradičním srazem snad taky není velkej problém. V podstatě doba, kdy se dá jet na CKC dovču kolem sebe nemá nic, než Tesák!
![]()
hodne veci musi do sebe zapadnou aby se nekam mohlo... kdybych byl mladej, svobodnej a bez zavazku, pak by mi bylo hej a mohl bych jezdit kazdy tyden kam bych chtel a jak bych chtel...