Příprava na 1. Česko-Slovenský CKC sraz.
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
2.mapka
Zpáteční cesta na Hájenku bude trvat zhruba hodinu.
http://www.mapy.cz/?mapType=base&zoom=9 ... _132619637
A to přes Strážnici-Bzenec-Vracov-Vlkoš-Kyjov-Bohuslavice-Jestřabice-Mouchnice-Nemotice -Snovídky.
http://www.mapy.cz/?mapType=base&zoom=9 ... _132619637
A to přes Strážnici-Bzenec-Vracov-Vlkoš-Kyjov-Bohuslavice-Jestřabice-Mouchnice-Nemotice -Snovídky.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
cesta
tak já jsem jel ze Strážnice tuším to bylo 3.9. do Kyjova a z Kyjova už jsem jel s Jardou na tu inspekční cestu jak jsem tady nedávno psal, nikde žádné semafory a uzavírky. jinak jsu rád samozřejmě za jakoukoliv pomoc při organizaci tohoto setkání.Tímto i děkuju Dakovi že mi volal a i psal ohledně značení příjezdových cest.
Naposledy upravil(a) Lech dne pon zář 11, 2006 22:53:46, celkem upraveno 1 x.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Lidičky. Na hájence není výčep a lahvové pivo se mně zdálo jako slabá náhražka. Tak sem se po dlouhém přemýšlení rozhodl , že zajistím pivo točené. Bude to Gambáč desítka. Cena jedné bečky mně příde asi na 1200 , takže se ptám jestli jste pro a jestli cena 12kč/pivo je pro vás přijatelná. Prosím vyjádřete se všichni kdo tam pojedete, ať vím jestli to mám zajistit nebo ne. Dík všem
Dak
CKC -015-
CKC -015-
mno já myslím,že by to bylo super,jen co na to majitel ChvílaDak-Ninja píše:Lidičky. Na hájence není výčep a lahvové pivo se mně zdálo jako slabá náhražka. Tak sem se po dlouhém přemýšlení rozhodl , že zajistím pivo točené. Bude to Gambáč desítka. Cena jedné bečky mně příde asi na 1200 , takže se ptám jestli jste pro a jestli cena 12kč/pivo je pro vás přijatelná. Prosím vyjádřete se všichni kdo tam pojedete, ať vím jestli to mám zajistit nebo ne. Dík všem
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Maverick píše:mno já myslím,že by to bylo super,jen co na to majitel ChvílaDak-Ninja píše:Lidičky. Na hájence není výčep a lahvové pivo se mně zdálo jako slabá náhražka. Tak sem se po dlouhém přemýšlení rozhodl , že zajistím pivo točené. Bude to Gambáč desítka. Cena jedné bečky mně příde asi na 1200 , takže se ptám jestli jste pro a jestli cena 12kč/pivo je pro vás přijatelná. Prosím vyjádřete se všichni kdo tam pojedete, ať vím jestli to mám zajistit nebo ne. Dík všem
Stím už je to zařízeno mluvil sem sním osobně a se vším souhlasil. Jen si to prý musím točit sám. Tak sem zaůkoloval přitelkyni Jo vemte si půlitry kdo máte , jinak budou kelímky.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- BULDOK ZXR
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
- Tibor Kolozsi
- Easy rider
Pivóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó................................... Já nepiju Budete me to muset naučit.Abych mohl chlastat s váma. Vím,že jsem moc nepíšu, páč jsem přes týden mimo. Jinak v sobotu byl na Buchlovákách borec se ZX9R.Mluvili jste o Hájence a nechtěl jsem vás rušit. Parkoval sem za Tebou... Tak doufám ,že tam budeš
"TALMACSI" *Z1000* r.v2005
Jo a jinak sem byl dneska projet tu trasu z Kyjova do Strážnice a je to v pohodě jak říkal Lech.Musí to být čerstvě otevřený,protože to ještě není ani nalajnovaný a ten novej asfalt docela klouže .ALE .......................
Super rovinka ze Strážnice do Bzence Dneska sem tam jel 220 ale víc sem si netroufl (jak su starý,tak su blbý )
Takže viva LECH
Super rovinka ze Strážnice do Bzence Dneska sem tam jel 220 ale víc sem si netroufl (jak su starý,tak su blbý )
Takže viva LECH
Pivko SUPER
JJ pivko bude bomba už mám naleštěnej pulčík. už aby jsme tam byli Applik