Tesák 2010....Valašské frgály a trnková po III....18.6-20.6
Ty jo, můj první diplom CKC a pohár a když dám francii, tak přijdu o druhé kolo bloudění po valašském království
Vidím to tak, že vše bude letos rozhodnuto na poslední chvíli, ale co kdyžtak se nacpu někomu do chatky na podlahu k Verdelovi 

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Nechci být rýpavý, možná by se k tomu měl více vyjádřit Mára, ale jakožto jeho pomahač to napíšu. Možná mě za to nebudeš mít rád, ale to je fuk. Je pár věcí které jsou jasně dané, ikdyž nejsou třeba uvedené v CKC kalendáři. Je skoro jisté, že první nebo druhý víkend v květku je Skalka, druhý nebo třetí týden v září jsou Mlýnky, po Vánocích sklípek atd. Stejně tak platí, že třetí červnový víkend je Tesák. (dokud to nebude změněno)SumavaCZ píše:A něco udělat s tím termínem by nešlo?
Mára vždy vybíra termín uvážlivě.
Já se toho držím a dávno jsem se vnitřně smířil s tím, že do Francie nepojedu (chtěl bych, protože u Perpignonu je krásně) s CKC, ale sám v termínu, který nebude v kolizi s CKC srazem, na který chci taky.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Míst na spaní bude dost, ale Mára bude vybírat zálohu, takže nějaký ten měsíc předem by to potřeboval vědět jistě ...Teclok píše:Já bych se taky rád na nějaké akci ukázal, ale zatím nevím jaký bude rozpis sezóny, takže můžu dát vědět později, nebo kapacita míst pro spaní je už vyčerpána?
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- ivanversys
- Easy slider
a kurva.-..kua...to mi nemuzes udelat...ta dovolena tu uz visi dlouho...vubec me to nenapadlo...to jsi üdelal naschval...preloz to....driv nebo pozdeji...chci na Tesak moc a moc....spit 40 píše:Pánové Marty a Šumava ,nechci vám kazit dojem ale vy bohužel tou dobou budete asi někde jindea k tomu počasí ...jednou to musíme zlomit a letos určitě bude kosa a chcát celé tři dny

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!