Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- Kuba
- Ghostrider
tak takhle reagují plechovkáři na smrt motorkáře, reakce v diskuzi na seznamu
Jaroslav.Kalas (seznam.cz)
Spíš nepřežil srážsku s vlastní blbostí
OndrejL (seznam.cz)
Dnes jsem jel do práce a další motorkář mě předjížděl tak kilem ve městě. Škoda, že se taky nerozmáz.
frantarybar (seznam.cz)
Měli by se konečně pozabíjet všichni motorkáři, ať je na silnicích klid
petrxj (seznam.cz)
No, tak by vás mohli z těch mašin sestřelovat. Proč se zbytečně honit za nějakým pakem a riskovat život a majetky ostatních
petrxj (seznam.cz)
Taky jsem znal jednoho pošuka, který si myslel, že je mistr. V sídlišti jezdil jednosměrkou v protisměru. Celkem pohoda. Do doby, než se převáděl, nezvládnu motorku, ta prolítla do obchoďáku. Mladík nejdříve přišel o nohy a pak bohužel i o život. Je to smutné, ale nebylo mi ho ani trochu líto
JAPKIN.TAPKIN (seznam.cz)
Motorkáři jsou móóc velký frajeři.O jednoho frajírka míň.Žádná škoda.Alespoň bude opět trošičku bezpečněji na silnici.
OndrejL (seznam.cz)
Mrtvej motorkář, dobrej motorkář. Jen tak dál. V sobotu jeden, v neděli druhý
OndrejL (seznam.cz)
Dnes jsem jel do práce a další motorkář mě předjížděl tak kilem ve městě. Škoda, že se taky nerozmáz.
frantarybar (seznam.cz)
Měli by se konečně pozabíjet všichni motorkáři, ať je na silnicích klid
petrxj (seznam.cz)
No, tak by vás mohli z těch mašin sestřelovat. Proč se zbytečně honit za nějakým pakem a riskovat život a majetky ostatních
petrxj (seznam.cz)
Taky jsem znal jednoho pošuka, který si myslel, že je mistr. V sídlišti jezdil jednosměrkou v protisměru. Celkem pohoda. Do doby, než se převáděl, nezvládnu motorku, ta prolítla do obchoďáku. Mladík nejdříve přišel o nohy a pak bohužel i o život. Je to smutné, ale nebylo mi ho ani trochu líto
Motorkáři jsou móóc velký frajeři.O jednoho frajírka míň.Žádná škoda.Alespoň bude opět trošičku bezpečněji na silnici.
OndrejL (seznam.cz)
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kuba ZRX1200R píše:tak takhle reagují plechovkáři na smrt motorkáře, reakce v diskuzi na seznamu
.....
petrxj (seznam.cz)
OndrejL (seznam.cz)
JJ, a takovyhle C()uraci jezdej v plechovkach...To je k zbliti...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019