ahoj, jsme doma a už konečně normálně fungujem, dokonce už můžu i jístGina píše:Marek,Kuba a Elvis sa z Ostravy stavili za mnou do Trenčína,povodne na bryndzové halušky
,ale mali veľmi pekne strávenú sobotu deň i noc,nakoniec pri haluškách zostal len Marek.Musím povedať,že aj napriek tomu ,že chalanov nepoznám a stavili sa len na chvíľu,boli veľmi sympatická spoločnosť a veľmi ma tým potešili
Dúfam,že všetci traja dorazili domov v pohode
Coz o to, klidne to hodim na web, ale cca 95% lidi to neotevre, bo je to ve formatu *.3gp coz standardni WIN MEDIA PLAYER ani POWER DVD toto neumi prehrat...Coz je k prdu, nemuzet to nejak prevest treba do wmv ?Z. píše:Zdravím všechny, <br> v sobotu bylo v Ostavě opravdu dobře. Právě jsem poslal adminům 3 krátká videa, která jsem tam telefonem natočil (zdobení motorek, pojídání svatebních koláčků a nakonec ženich a nevěsta u radnice). Doufám, že to admini zpřístupní.
čoud píše:Coz o to, klidne to hodim na web, ale cca 95% lidi to neotevre, bo je to ve formatu *.3gp coz standardni WIN MEDIA PLAYER ani POWER DVD toto neumi prehrat...Coz je k prdu, nemuzet to nejak prevest treba do wmv ?Z. píše:Zdravím všechny, <br> v sobotu bylo v Ostavě opravdu dobře. Právě jsem poslal adminům 3 krátká videa, která jsem tam telefonem natočil (zdobení motorek, pojídání svatebních koláčků a nakonec ženich a nevěsta u radnice). Doufám, že to admini zpřístupní.