staci sroubovak,kladivo pridat par der a ma jej kazdejHonza-Zed píše:Ten zvuk ktery nema konkurenci, si poustim pro zlepseni nalady...Kuba ZRX píše:se někdo má, zrovna jsem koukal na projížďku z Chorvatska, ten zvuk, to je lahodaHonza-Zed píše: No jasny, striknu druhy podsedlak, vymenim gumy(diky Elvis.), dam moto do servisu a pak jen lestit, lestit, lestit...![]()
Moto je podle mych predstav...
ZRX III.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Milane,obávám se ,že nákres asi bude mít někdo jen těžko.Ono i to vzpěru nemá téměř nikdo (napadá mě jen Blacbiker) a udělat ten výkres tak,aby to někdo podle něj na CNC mohl vyrobit není jen tak. To by to dělal každej....
Potom už to však můžeš šlehat po tisících!!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
tak šup šup. Jasný, ale říkal jsem si co kdyby...milda píše:Milane,obávám se ,že nákres asi bude mít někdo jen těžko.Ono i to vzpěru nemá téměř nikdo (napadá mě jen Blacbiker) a udělat ten výkres tak,aby to někdo podle něj na CNC mohl vyrobit není jen tak. To by to dělal každej....
ZX-12R naked
- Teamgreen
- Easy rider

Anglani na REXe nezapomeli ani na soucasnych oficialnich strankach KAWASAKI
http://www.kawasaki.co.uk/product.asp?Id=B630EDF22D
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Vzpěry dělá kde kdo, Raspo, Mek, v Žaponsku... ALE JSOU MEZI NIMI ŘÁDOVÉ ROZDÍLY...ať už ceny, tak i kvalita technického řešení i zpracování.MMKS píše:tak šup šup. Jasný, ale říkal jsem si co kdyby...milda píše:Milane,obávám se ,že nákres asi bude mít někdo jen těžko.Ono i to vzpěru nemá téměř nikdo (napadá mě jen Blacbiker) a udělat ten výkres tak,aby to někdo podle něj na CNC mohl vyrobit není jen tak. To by to dělal každej....
Mě se nejvíc líbí MEK. www.mek.biz
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
no jo, ale s nejakou cernou stuzkou v rohuTeamgreen píše:Anglani na REXe nezapomeli ani na soucasnych oficialnich strankach KAWASAKI
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Člověče řešíme to s Tequilkou, má to už nakreslený, ale potřebovali bychom to okótovat, zkoušeli jsme psát blackbikerovi a ten nám nějak neodpovídá, tkaže stále čekáme.. Zkusím mu písnout sms. Jinak ten týpek co nám už asi 3 měsíce vyrábí montážní sadu na tlumič řízení říkal, že by to uměl taky vyrobit.....MMKS píše:nemáte prosím někdo nákres na CNC (píšu to dobře?) na tu vzpěru předních tlumičů. Případně nějakých jiných vyfigundací na ZRX. Švára se prsil, že k tomu má přístup a že by nebyl problém, tak ho chci testnout. Dík
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Teamgreen
- Easy rider

ale stejne to potesiKankX píše:no jo, ale s nejakou cernou stuzkou v rohuTeamgreen píše:Anglani na REXe nezapomeli ani na soucasnych oficialnich strankach KAWASAKI
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132
ok to zní nadějně, kdyby to s ním nešlo, tak se zkuse ozvat, třeba bych to protlačil já. Ale jak jsem psal, ještě mě nic nedělal, tak nevím, jestli si jen neplácal játra.ZRX 1984 píše:Člověče řešíme to s Tequilkou, má to už nakreslený, ale potřebovali bychom to okótovat, zkoušeli jsme psát blackbikerovi a ten nám nějak neodpovídá, tkaže stále čekáme.. Zkusím mu písnout sms. Jinak ten týpek co nám už asi 3 měsíce vyrábí montážní sadu na tlumič řízení říkal, že by to uměl taky vyrobit.....MMKS píše:nemáte prosím někdo nákres na CNC (píšu to dobře?) na tu vzpěru předních tlumičů. Případně nějakých jiných vyfigundací na ZRX. Švára se prsil, že k tomu má přístup a že by nebyl problém, tak ho chci testnout. Dík
ZX-12R naked