Univerzalni blinkry

Co se nevešlo jinam, manuály, foto a tak...
krtecek.css
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od krtecek.css » čtv pro 31, 2009 16:17:36

NOEL píše:
NOEL píše:
krtecek.css píše: Taky jsem o nich premyslel ale nakonec z nich seslo jelikoz jsem sehnal lacinejsi diodove upravene tak ze se nemusi vrazovat odpor na to pozor kazda motorka to ma jinak aby ti neshorely.Tusim ze jsem je mel take z aukra podivam se po nich.
Tak ja mam tyhle http://www.autoka.cz/foto/90096.jpg a nechal mi je 4 ks za 800 kc i s postou a svitej supr.
ty vypadaji taky moc dobre.A jak to je ze zadnima blinkrama tam to asi bude v pohode nebo tam budou taky potreba nejake adaptery.
V zadu to je asi jednodussi tedy pokud tam mas original blatnik tak tam tusim zustane jen otvor po elektrice ktery lze zadelat ucpavkou co se pouzivaji na auta na vyplne takovy ty zubaty.Ja se na ten zadek jdu podivat.[/quote]

Tak ne ten zadek je to sami pujdou tam taktez ty gumovy ucpavky.A hlavne bacha az budes delat ten predek je to lepsi odplastovat ta kovova podlozka rada pada mezi kapotaz a pak nejde ven.Me ted ceka retezovka tak shanim nejakou lacinejsi.[/quote]

mrkni sem tady je celkem levna

http://www.crossshop.cz/nahradni-dily/r ... 98-02.html
Kawasaki ZX6R r.v.99

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » čtv pro 31, 2009 19:05:01

fakt slušný výkon...tolikrát [Quote] ...smekám :roll: :lol:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

NOEL
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od NOEL » čtv pro 31, 2009 19:33:51

666S999 píše:fakt slušný výkon...tolikrát
...smekám :roll: :lol:
To vis je silvestr :D :lol:

krtecek.css
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od krtecek.css » pát led 01, 2010 02:53:54

NOEL píše:
666S999 píše:fakt slušný výkon...tolikrát
...smekám :roll: :lol:
To vis je silvestr :D :lol:
super co :wink:
Kawasaki ZX6R r.v.99

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » pát led 01, 2010 12:08:48

666S999 píše:
krtecek.css píše:
NOEL píše: super co :wink:

nádhera!
nádhery!
Ať žije Sylvester Stallone :lol: [/quote]
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Vikki46
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Vikki46 » pát led 01, 2010 20:17:21

krtecek.css píše:
NOEL píše:
NOEL píše: Taky jsem o nich premyslel ale nakonec z nich seslo jelikoz jsem sehnal lacinejsi diodove upravene tak ze se nemusi vrazovat odpor na to pozor kazda motorka to ma jinak aby ti neshorely.Tusim ze jsem je mel take z aukra podivam se po nich.
Tak ja mam tyhle http://www.autoka.cz/foto/90096.jpg a nechal mi je 4 ks za 800 kc i s postou a svitej supr.
ty vypadaji taky moc dobre.A jak to je ze zadnima blinkrama tam to asi bude v pohode nebo tam budou taky potreba nejake adaptery.
V zadu to je asi jednodussi tedy pokud tam mas original blatnik tak tam tusim zustane jen otvor po elektrice ktery lze zadelat ucpavkou co se pouzivaji na auta na vyplne takovy ty zubaty.Ja se na ten zadek jdu podivat.[/quote]

Tak ne ten zadek je to sami pujdou tam taktez ty gumovy ucpavky.A hlavne bacha az budes delat ten predek je to lepsi odplastovat ta kovova podlozka rada pada mezi kapotaz a pak nejde ven.Me ted ceka retezovka tak shanim nejakou lacinejsi.[/quote]

http://www.crossshop.cz/nahradni-dily/r ... 98-02.html[/quote]
tak ja bych jeste jedno QUOTNUTÍ přidal :D .....chlapy mrknete se na ty retezy jak tam mame clubovou slevu...vloni byl ten obchod absolutne nejlevnejsi...a jeste tech 5 % nebo kolik tam je...a tak to byla supr cena a poskytnuti selvy bez problemu a na zbozi ktere uz byllo v akci:wink:
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???

NOEL
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od NOEL » pát led 01, 2010 20:23:45

Vikki46 píše:
krtecek.css píše:
NOEL píše: Taky jsem o nich premyslel ale nakonec z nich seslo jelikoz jsem sehnal lacinejsi diodove upravene tak ze se nemusi vrazovat odpor na to pozor kazda motorka to ma jinak aby ti neshorely.Tusim ze jsem je mel take z aukra podivam se po nich.

http://www.crossshop.cz/nahradni-dily/r ... 98-02.html[/quote]
tak ja bych jeste jedno QUOTNUTÍ přidal :D .....chlapy mrknete se na ty retezy jak tam mame clubovou slevu...vloni byl ten obchod absolutne nejlevnejsi...a jeste tech 5 % nebo kolik tam je...a tak to byla supr cena a poskytnuti selvy bez problemu a na zbozi ktere uz byllo v akci:wink:[/quote]

Ja jsem ji sehnal za 2690 i s postou.

Tomast33
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Tomast33 » pát led 15, 2010 08:04:29

Mám taky blinkry od www.autoka.cz a svítí super ,cena super a jsou homologované.

Odpovědět