Rozmery gum na ZX6R
Rozmery gum na ZX6R
Zdravim vsechny.Potreboval bych poradit,mam ZX6r r.v.98 a resim koupi novych gum.najedu tak 4000 km rocne,spis sportovni jizdou=) no a potreboval bych jestli nemate nekdo tip na dobre sportovni meke gumy.nemate nekdo zkusenosti s METZELER - Sportec M3?take bych potreboval vedet jak siroka guma se vejde do zadu..ve velkym technicaku je uvedena 170/60 zr 17 72 W .....predpokladam ze je to nejsirsi co tam lze dat..predpokladam zpravne?nebo je to jen doporucena sirka?jestli ano v cem spociva vyhoda nebo nevyhoda u sirsich gum?diky za odpovedi.Jarda
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To co máš napsané ve velkém TP je jediné možné. Ten rozměr dodrž! V případě nehody je na moto s jinou gumou než je v TP pohlíženo jako na nezpůsobilou a máš průser jak vrata. Hlavně za tebe nezaplatí pojišťovna ani vorla.
Co se metzů týče, neposoudím, však on ti někddo poradí. Tuším, že KankX Roadsmarty
Co se metzů týče, neposoudím, však on ti někddo poradí. Tuším, že KankX Roadsmarty

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
M3 jsem měl první sezonu takže jsem nemohl posoudit jak moc drží (ostatně jako bych to mohl posoudit teď
), ale nikdy žádný problém. Jen teda ubývaly před očima (a to doslova), obzvlášť na horkém asfaltu, takže ty 4t km a měníš je (ale to asi většinu lepivek).
Teď mám Conti tuším Force a podle testů šunty, ale mě nikdy nezklouzly, ale výdrž taky ubohá.

Teď mám Conti tuším Force a podle testů šunty, ale mě nikdy nezklouzly, ale výdrž taky ubohá.
ZX-12R naked
-
-
Quakifier
Ahoj,
rozměr jsme vyřešili hned v první odpovědi. Se značkou pneu mám jen zprostředkované info od kamaráda s R1 - Dunlop Qualifier si nemůže vynachválit. Prý sedí super a trochu i vydrží. Měj se
rozměr jsme vyřešili hned v první odpovědi. Se značkou pneu mám jen zprostředkované info od kamaráda s R1 - Dunlop Qualifier si nemůže vynachválit. Prý sedí super a trochu i vydrží. Měj se
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Quakifier
...nejsou spatny, ikdyz uplne unesenej jsem z nich nebyl jako novy dost klouzaly a rozhodne chtely krapet zahrat aby drzely. Kdyz Qualifier tak rozhodne novejsi model Qualifier II, rekl bych ze drzi lip ale jak je to u nich s vydrzi to ti nepovim, nemam vyzkousene. Na tech starsich jsem toho tedy moc nenajel (cca 4tis.) a byly v haji.savs.polasek píše:Ahoj,
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Re: Quakifier
Mel jsem je a mohu rict ,,slusny prumer". Jsou i lepivejsi v tomto segmentu...savs.polasek píše:Ahoj,
Jak bylo receno, volil bych Qualifer II...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!