Jaké jsou vaše zaručené postupy boje s ledem?
Je vidět, že musím omezit okruh lidí ... prosím, ti co máte nezávislé topení, vytápěnou garáž či jiné oteplovací zařízení ... nepiště.

Hele,nejseš Ty ten co radil Hitléroj jak vyhrát válku???V zimě na auto s vodou NIKDY---NIKDY ---to poznáš až to uděláš a začne opravdu mrznoutZRX 1984 píše:Polejt lihem a zapálit
Ne Zbyňďo, mě se osvědčila taková ta domácí kachna, nebo jak se tomu říká, dáš do toho vodu zapneš to a ono to udělá páru a pak s tím už akorát objedeš dveře, ono to na ně tříká horkou páru a pohodaa nastartuješ a necháš to 1/4 hoďky ohřát a led sviňa opadá
Led lak svírá-to je sice pravda,ale je tu ale.Zmrzlý lak se stává křehkým a prudká změna teploty zapříčiní mikroskopické popraskání laku tudy se pak vlhkost lépe dostane k plechu a tím autíčko lépe,rychleji a jásavěji shnije, takže má rada nad zlato zní: žádnou vodu(pára je jen další forma vody) jinak se z toho později po---ešfarmář píše:říkal párou nahřát , to je jiné než polejt. Zbyňo, podle toho co je to za auto a jaké jsou možnosti,ale . Musíš se opravdu dostat do auta, takže rozmrazit dveře u řidiče. Horká voda ničí lak a pokud vše pak neusušíš a nenamažeš, zamrznou znova. Používal jsem rozumně teplou vodu , tedy z bojleru, ne z konvice a jen čůrek, ne chrstat kýble.
Jak se dostaneš in, nahoď motor a nech auto vytopit plus topení skel. Co naděláš. Tohle je námraza co popisuješ, tak druhý extrém je ten, že led lak svírá, takže když to tak necháš, taky špatně.
Ty jo to je rada. Lihu je na auto škoda. V žaludku hřeje ...ZRX 1984 píše:Polejt lihem a zapálit
Ne Zbyňďo, mě se osvědčila taková ta domácí kachna, nebo jak se tomu říká, dáš do toho vodu zapneš to a ono to udělá páru a pak s tím už akorát objedeš dveře, ono to na ně tříká horkou páru a pohodaa nastartuješ a necháš to 1/4 hoďky ohřát a led sviňa opadá
Tohleto jsem Honzíku taky viděl ... jednou jsme měli reklamaci na popraskaný krycí sklo zadní svítilny, myslím, že to byl F Transit, v záruce. Když jsme pátrali, jak se to povedlo, tak se dealer přiznal, že ten konkrétní zákazník v zimě oklepával námrazu z auta kladivemKankX píše:kladivo je spravne reseni... to funguje na vse... osobne odzkouseno