ZX-12R
-
- Ghostrider
- Kuba
- Ghostrider
ano, je to nuda, pořád venku ta sračka sněhová.........nejezdíme, pojďme remcat
dvanáctka není zase tak škaredá, ale Zdrahy to stěma koňka je přesné, na co ti je 200 koní u cestovní motorky, ZX12 a ZZR je prostě dálniční rychlospeciál
ale na to se těším, pojedu jak prase a někam daleko
dvanáctka není zase tak škaredá, ale Zdrahy to stěma koňka je přesné, na co ti je 200 koní u cestovní motorky, ZX12 a ZZR je prostě dálniční rychlospeciál
ale na to se těším, pojedu jak prase a někam daleko

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
Zdrahy píše:Snažím se rozproudit diskuzi![]()
apropo - to s tím lítáním po dálnici daleko a rychle je pravdapřiznávám že na dálnici to je o 1000% lepší než na REXovi
ať se mi líbí, nebo ne
ale co je dobrého na tom jezdit rychle a rovně po dálnici .......nic.
motorka je an zatáčky
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
ta vole...ted jsi me dostal kamo...ale beru...je to vec nazoru...ale ze mraky lidi po celem svete dvanactku hodnoti jinak....je taky prijemne..Zdrahy píše:No mě se to takhle líbí o dost víc než ty nevkusný zelený (popř modrý) plameny co tam patlalo výrobní družstvo šikmookých v KHIUpřímně, 12ka není moc hezká motorka - je taková nevyvážená, dlouhá a baňatá, v porovnání s 9kou se nedá vizuelně vůbec srovnat. Mě se na ní nejvíc líbí černá, pokud možno na celé motorce, jen s pár doplňky
Abych urazil i zbytek, mám stejný názor i na 14ku - dlouhá, široká, nízká, divná.. ale proti gustu žádný dišputát, zase to má tolik koní, kolik nikdo normální není schopný využít a dá se na to koupit spousta píčo*inek, které ještě pár dalších koní přidají
a v nejhorším se dá pár koní ještě přivejfukovat
protože koní není nikdy dost..
Alespoň je o čem krafat na foru

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
kdyz na ni das mekkou smes... a zkrotis ji...zadnej rex ani ridic na nem ti neujede....si pis...tobe ne...ale budes se chvilku ucit nez prijdes na to ze je lehka...jako peeeeroKuba ZRX píše:Zdrahy píše:Snažím se rozproudit diskuzi![]()
apropo - to s tím lítáním po dálnici daleko a rychle je pravdapřiznávám že na dálnici to je o 1000% lepší než na REXovi
ať se mi líbí, nebo ne
ale co je dobrého na tom jezdit rychle a rovně po dálnici .......nic.
motorka je an zatáčky

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Neboj, pořád takový jako jsem já Ti budou pořád koukat jen na záda a když budeš mít pod zadkem ještě o 50 koníků víc, budeš nazastižitelnejKuba ZRX píše:neříkám že dvanáctka je španá, dvanáctka je perfektní na to, na co byla postavena. jen to bude z rexe velká změna

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Kuba ZRX píše:už jen koupit pneu, dolakovat blatník a podsedl plast a hotovo.
foto až bude poskládaná, zatím je uplně rozdělaná a není co fotit.
to zase zůstane šroubků,až to s Markem poskládáme,

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Kuba
- Ghostrider
hlavně když nám nezůstane třeba brzdič, nebo motor......a ty dvě kola jsou taky zbytečně mocZRX 1984 píše:Kuba ZRX píše:už jen koupit pneu, dolakovat blatník a podsedl plast a hotovo.
to zase zůstane šroubků,až to s Markem poskládáme,![]()
To je vždycky, určo tam byly zbytečně
![]()

CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Kuba ZRX píše:hlavně když nám nezůstane třeba brzdič, nebo motor......a ty dvě kola jsou taky zbytečně mocZRX 1984 píše:Kuba ZRX píše:už jen koupit pneu, dolakovat blatník a podsedl plast a hotovo.
to zase zůstane šroubků,až to s Markem poskládáme,![]()
![]()
![]()

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Kuba
- Ghostrider
S Markem se dobře doplňujem, já nevím kam ten šroubek co mám v ruce patří a Marek zase neví, kam ten šroubek položilZRX 1984 píše:Kuba ZRX píše:hlavně když nám nezůstane třeba brzdič, nebo motor......a ty dvě kola jsou taky zbytečně mocZRX 1984 píše:![]()
![]()
![]()
já myslím, že pod odborným dohledem Máry toho zase tolik nezbyde a když jo nebude to na motce chybět
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
do kdy se vůbec 12 dělala? Říkám si, že bych chtěl časem zkusit nějaký "sport" a na mou postavu toho moc není a z dnešních už vůbec ne. Jenže než se k ní dohrabu, tak už to bude taky 10 let stará vrána.
A ještě dotázek, zkoušel to někdo s rovnýma řídítkama? Viděl jsem to na fotce a maník psal zkušenost na Hayabuse a veskrze pozitivní až na to, že to vypadá přinejmenším divně.
A ještě dotázek, zkoušel to někdo s rovnýma řídítkama? Viděl jsem to na fotce a maník psal zkušenost na Hayabuse a veskrze pozitivní až na to, že to vypadá přinejmenším divně.
ZX-12R naked
- Kuba
- Ghostrider
jak zatáčí s rovnýma řídítkama, to musí narážet do kapotáže???MMKS píše:do kdy se vůbec 12 dělala? Říkám si, že bych chtěl časem zkusit nějaký "sport" a na mou postavu toho moc není a z dnešních už vůbec ne. Jenže než se k ní dohrabu, tak už to bude taky 10 let stará vrána.
nebo pokud má rovné řídítka, tak nemá přední kapotu a je to rozmlácená stará mrdka s tkz. přestavbou (tuningem) na street

CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R