Příprava na 1. Česko-Slovenský CKC sraz.
- BULDOK ZXR
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
navádění ;-)
Pro jistotu to napíšu ještě sem,ikdyž jsem to psal Dakovi.Takže to platí i pro ostatní co budou v tomto případě přijíždět jak on od UH.Hradiště kolem bistra Tramp směrem na Bučovice: jeď od Trampa až do Nesovic.Tam asi po kilometru zabočíš doleva přes přejezd ze závorama Tteda tuším že tam jsou závory) a zase doleva.Takže se budeš jakoby kousek vracet.Ta cesta tě pak zavede do Snovídek.Tam jakmile přejedeš červenobílou zebru tak zabočíš doprava.(sjedeš z hlavní cesty)až pak bude další rozcestí (ještě v dědině) ,tak mírně doleva. Vyjedeš ze Snovídek a dál pojedeš asi 3 km až dojedeš na hájenku po takové uzké asfaltce.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Buriel
- Easy rider
- Bydliště: Malá vesnička v srdci Jižní Moravy s náměstíčkem a kostelíkem.Čejč.
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi volno vyšlo a dorazím i s baťůžkem ,jinak bych nějakou slivku mohl vzít taky...máme doma v archívu nějakou z roku 1977 ta ale bude asik zkažená ne??Já jako abstinent to nepoznám tak ji raděj vyleju a vemu nějakou čerstvější.....
Bych mohl vzít od šváry i burčák,mám to po cestě ale nevým jak bych to bez Výbuchu burčáku dovez??
Bych mohl vzít od šváry i burčák,mám to po cestě ale nevým jak bych to bez Výbuchu burčáku dovez??
Zelený Ďábel KLR 650
Jezdím pomalu a kochám se krajinou.......
Jezdím pomalu a kochám se krajinou.......
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
4.upřesnění
Tak jsem před chvilkou volal na Mlýnky na Penzion Jana.Ptal jsem se zda se tam můžem dojet podívat v tu sobotu kolem 15-té hodiny,jestli tam není zrovna nějaká svatba.To aby se svatebčané nelekli že jsme třeba dojeli unést nevěstu.
Že by jsme se jen stavili třeba na kafe nebo limonádu a okoukli areál.Případně bysme se tam mohli domluvit na nějakém vhodném a volném termínu na příští ročník Česko-Slovenského CKC srazu.Protože příští rok by nám už mohla být Haluzická hájenka těsná. Domluvené to teda je že můžem přijet.Jsem říkal že nás tam dojede třeba 30 motorek.(nemusíme tam jet všichni jen komu se bude chtít ) Tamější vedoucí souhlasil a očekává nás tam, tu naši delegaci. Na táboře budou tu dobu školní děti (škola v přírodě) tak to ba neměl bejt problém se tam třeba půlhodinku či třičtvrtě zdržet.
Takže by se odjíždělo asi v těch 14 hodin od bistra Tramp směr UH.Hradiště.Sjede se z hlavní silnice u Kunovic (směrová cedule 1 km)sjede se dolů na křižovatku.(Poblíž je Hypernova)Na ní se zabočí doleva,směr Uh.Ostroh-Veselí nad Moravou-Strážnice.Po vjetí do Strážnice se nezabočí doprava po hlavní,přes chráněný žel.přejezd,ale se pojede přímo rovno a ž po Stopku křižovatku kde jsou další závory.Zabočí se doleva a pojede se směrem na Radějov.Ale jen asi kilometrovou rovinku.Na rozcestí (je tam též poutač a ukazatel)se pak zabočí doprava.A pořád po té asfaltce až na konec...
To píšu kdy by se někdo během vyjížďky ztratil. Ale počítám že Jarda to povede a já tu naši skupinu budu uzavírat.
Že by jsme se jen stavili třeba na kafe nebo limonádu a okoukli areál.Případně bysme se tam mohli domluvit na nějakém vhodném a volném termínu na příští ročník Česko-Slovenského CKC srazu.Protože příští rok by nám už mohla být Haluzická hájenka těsná. Domluvené to teda je že můžem přijet.Jsem říkal že nás tam dojede třeba 30 motorek.(nemusíme tam jet všichni jen komu se bude chtít ) Tamější vedoucí souhlasil a očekává nás tam, tu naši delegaci. Na táboře budou tu dobu školní děti (škola v přírodě) tak to ba neměl bejt problém se tam třeba půlhodinku či třičtvrtě zdržet.
Takže by se odjíždělo asi v těch 14 hodin od bistra Tramp směr UH.Hradiště.Sjede se z hlavní silnice u Kunovic (směrová cedule 1 km)sjede se dolů na křižovatku.(Poblíž je Hypernova)Na ní se zabočí doleva,směr Uh.Ostroh-Veselí nad Moravou-Strážnice.Po vjetí do Strážnice se nezabočí doprava po hlavní,přes chráněný žel.přejezd,ale se pojede přímo rovno a ž po Stopku křižovatku kde jsou další závory.Zabočí se doleva a pojede se směrem na Radějov.Ale jen asi kilometrovou rovinku.Na rozcestí (je tam též poutač a ukazatel)se pak zabočí doprava.A pořád po té asfaltce až na konec...
To píšu kdy by se někdo během vyjížďky ztratil. Ale počítám že Jarda to povede a já tu naši skupinu budu uzavírat.
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
mapka
Tam dole uplně vespod na mapce je ta vodní nádrž Mlýnky.
http://www.mapy.cz/?query=Str%C3%A1%C5% ... =131763200#
http://www.mapy.cz/?query=Str%C3%A1%C5% ... =131763200#
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078