svítí kontrolka mazaní z 750
svítí kontrolka mazaní z 750
zdarec,mate nekdo zkušenosti s pádem mašiny,když pak zustala svítit kontrolka mazaní?dobrždoval sem a zahakla se me noha do stupačky a tak sem to při nulove rychlosti položil na pravou stranu když bežel motor,pak hned zhasl.asi po 15 minutach sem to nastartoval a zustalo to svítit.čidlo sem zkoušel paratkem a kontrolka zhasíná,tal doufam že se nejak neposralo mazání,dík za info
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Tam šlo o konrolku diagnostiky F1, jestli se nepletu. To by souviselo s pamětí jak popisuješ, ale kontrolka oleje by snad měla zhasnout.MICHALIS TSIOLAS píše:Tenhle problem tu uz nekdo mel.....................a byla tam i jina vysvetleni.........jestli to nema nejakou pamet (jako maji auta diagnostiku) a pak to ukazuje problem. Pohledej po strankach, bylo to asi pred 1,5 az 2 lety.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
tam psal borec jak položil myslím zx9 a jel domu s rozsvícenym mazaním a asi to nejak přidřel,možna prej v motoru sací koš nasal vzduch na vrch, jak se olej přelel.tak su zvedavej,bud mam špatne čidlo nebo ta svina nemaže.Pepa píše:Tam šlo o konrolku diagnostiky F1, jestli se nepletu. To by souviselo s pamětí jak popisuješ, ale kontrolka oleje by snad měla zhasnout.MICHALIS TSIOLAS píše:Tenhle problem tu uz nekdo mel.....................a byla tam i jina vysvetleni.........jestli to nema nejakou pamet (jako maji auta diagnostiku) a pak to ukazuje problem. Pohledej po strankach, bylo to asi pred 1,5 az 2 lety.
ZILVAR píše:tam psal borec jak položil myslím zx9 a jel domu s rozsvícenym mazaním a asi to nejak přidřel,možna prej v motoru sací koš nasal vzduch na vrch, jak se olej přelel.tak su zvedavej,bud mam špatne čidlo nebo ta svina nemaže.Pepa píše:Tam šlo o konrolku diagnostiky F1, jestli se nepletu. To by souviselo s pamětí jak popisuješ, ale kontrolka oleje by snad měla zhasnout.MICHALIS TSIOLAS píše:Tenhle problem tu uz nekdo mel.....................a byla tam i jina vysvetleni.........jestli to nema nejakou pamet (jako maji auta diagnostiku) a pak to ukazuje problem. Pohledej po strankach, bylo to asi pred 1,5 az 2 lety.

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Re: svítí kontrolka mazaní z 750
Já jsem lehce lehl s VNkem a stejnej problem nastartoval a pořát svítil olej , byl jem z toho na prášky a nevěděl co stím je co jsem vše udělal. Nakonec stačilo vypustit olej a nalít zpátky a bylo to Ok. Prej jak se lehne tak se dostane vzduchová bublina na tlakový spínač oleje a on ukazuje že nemaže tak svítí kontrolka. Snad to budeš mět taky nakonec jednoduché řešení.ZILVAR píše:zdarec,mate nekdo zkušenosti s pádem mašiny,když pak zustala svítit kontrolka mazaní?dobrždoval sem a zahakla se me noha do stupačky a tak sem to při nulove rychlosti položil na pravou stranu když bežel motor,pak hned zhasl.asi po 15 minutach sem to nastartoval a zustalo to svítit.čidlo sem zkoušel paratkem a kontrolka zhasíná,tal doufam že se nejak neposralo mazání,dík za info
VN 800 ( 98 )
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
dik za tip,už sem to taky vylel a porad to svítí,taky sem o tom slyšel ,když to položíš,zavzdušnení či co,sem to meřil měřakem a nula,proste nic.jen dufam že sem to nejak nepřidřel jak sem jel přes pul dědiny dom.no nic,zima bude dluha tak to snad nejak vyřeším,dik moc panové za rady!!!vážím si toho!!!Milan X píše:Já jsem lehce lehl s VNkem a stejnej problem nastartoval a pořát svítil olej , byl jem z toho na prášky a nevěděl co stím je co jsem vše udělal. Nakonec stačilo vypustit olej a nalít zpátky a bylo to Ok. Prej jak se lehne tak se dostane vzduchová bublina na tlakový spínač oleje a on ukazuje že nemaže tak svítí kontrolka. Snad to budeš mět taky nakonec jednoduché řešení.ZILVAR píše:zdarec,mate nekdo zkušenosti s pádem mašiny,když pak zustala svítit kontrolka mazaní?dobrždoval sem a zahakla se me noha do stupačky a tak sem to při nulove rychlosti položil na pravou stranu když bežel motor,pak hned zhasl.asi po 15 minutach sem to nastartoval a zustalo to svítit.čidlo sem zkoušel paratkem a kontrolka zhasíná,tal doufam že se nejak neposralo mazání,dík za info
tak už sem to dal do kupy,bylo to asi nejak zavzdušněné,asi.vyšruboval sem olejový filtr a protočil motor bez fajek na svíčkách,nechal sem vytlačit čerpadlem asi 2 deci oleje a dal všecko zpatky.po nastartovaní kontrolka hned zhasla.třeba to nekomu pomuže když s tim šlahne o zem jak ja a bude mu to svítit.ZILVAR píše:dik za tip,už sem to taky vylel a porad to svítí,taky sem o tom slyšel ,když to položíš,zavzdušnení či co,sem to meřil měřakem a nula,proste nic.jen dufam že sem to nejak nepřidřel jak sem jel přes pul dědiny dom.no nic,zima bude dluha tak to snad nejak vyřeším,dik moc panové za rady!!!vážím si toho!!!Milan X píše:Já jsem lehce lehl s VNkem a stejnej problem nastartoval a pořát svítil olej , byl jem z toho na prášky a nevěděl co stím je co jsem vše udělal. Nakonec stačilo vypustit olej a nalít zpátky a bylo to Ok. Prej jak se lehne tak se dostane vzduchová bublina na tlakový spínač oleje a on ukazuje že nemaže tak svítí kontrolka. Snad to budeš mět taky nakonec jednoduché řešení.ZILVAR píše:zdarec,mate nekdo zkušenosti s pádem mašiny,když pak zustala svítit kontrolka mazaní?dobrždoval sem a zahakla se me noha do stupačky a tak sem to při nulove rychlosti položil na pravou stranu když bežel motor,pak hned zhasl.asi po 15 minutach sem to nastartoval a zustalo to svítit.čidlo sem zkoušel paratkem a kontrolka zhasíná,tal doufam že se nejak neposralo mazání,dík za info