ZRX III.
Heleď lepidla lepidal, já bych to spíš zkusil někam kde svářej plasty třeba do nějakého bazencentra, a pak to nějak pořešit nějakou do barvy ladící samolepkou, nebo pokus o stříknutí. Jsou to lidi ale kurvy...josef lelka píše:Chlapi kdo mi poradi kde sehnat nejake fakt dobre lepidlo na plast nejlepe nejake dvouslozkove s tvrdidlem co rychle schne a drziiiii....nejaky kokot mi na parkovisti nacouval do boku nebo do toho kopnul nevimje to popraskane kolem toho sroubu na drzaku urvany uchit na plastu tak to skusim nejak slepit chtelo by to neco original na ty plasty tak jestli jste nekdo lepil tak poradte cim to nejlip drzi protoze tech lepidel je spoustu dik
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
-
- Babyrider
No asi to udelam jak rikas ted jsam tam nasel dalsi prasklinu sundam to a pude to zavarit ale toto asi od auta nebude to bude spis od ridice nejakeho auta...kez by mu tu hnatu nekdo prejelZRX 1984 píše:Heleď lepidla lepidal, já bych to spíš zkusil někam kde svářej plasty třeba do nějakého bazencentra, a pak to nějak pořešit nějakou do barvy ladící samolepkou, nebo pokus o stříknutí. Jsou to lidi ale kurvy...josef lelka píše:Chlapi kdo mi poradi kde sehnat nejake fakt dobre lepidlo na plast nejlepe nejake dvouslozkove s tvrdidlem co rychle schne a drziiiii....nejaky kokot mi na parkovisti nacouval do boku nebo do toho kopnul nevimje to popraskane kolem toho sroubu na drzaku urvany uchit na plastu tak to skusim nejak slepit chtelo by to neco original na ty plasty tak jestli jste nekdo lepil tak poradte cim to nejlip drzi protoze tech lepidel je spoustu dik
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ZRX 1984 má RECHT - plasty na motorkách, které jsou lakované jsou z ABS, lepidlo na ně existuje, ale není dvousložkové---a drží za podstatně delší dobu než za 5 minut. Čili zavařit, když to někdo umí je to "držák".josef lelka píše:No asi to udelam jak rikas ted jsam tam nasel dalsi prasklinu sundam to a pude to zavarit ale toto asi od auta nebude to bude spis od ridice nejakeho auta...kez by mu tu hnatu nekdo prejelZRX 1984 píše:Heleď lepidla lepidal, já bych to spíš zkusil někam kde svářej plasty třeba do nějakého bazencentra, a pak to nějak pořešit nějakou do barvy ladící samolepkou, nebo pokus o stříknutí. Jsou to lidi ale kurvy...josef lelka píše:Chlapi kdo mi poradi kde sehnat nejake fakt dobre lepidlo na plast nejlepe nejake dvouslozkove s tvrdidlem co rychle schne a drziiiii....nejaky kokot mi na parkovisti nacouval do boku nebo do toho kopnul nevimje to popraskane kolem toho sroubu na drzaku urvany uchit na plastu tak to skusim nejak slepit chtelo by to neco original na ty plasty tak jestli jste nekdo lepil tak poradte cim to nejlip drzi protoze tech lepidel je spoustu dik
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
fotky
green power zrx1100
www.zrxrider.estranky.cz
www.zrxrider.estranky.cz
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: fotky
Taky se mi líbí!!
Máme mimo jiné stejnou řetězovku!!
Ten držák RZ a blinkrů jsi ale přidělal dost atypicky!!

A palivovej filtr taky stejnej a buď ho mám obráceně já nebo Ty.Myslím,že poloha není jedno....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
V tomhle filtru není membrána ani papírová ani textilní!!!Marťyn píše:Poloha je jedno, jen z jedné strany se to zanáší viditelně a z druhé ne. Propustnost membrány, ať papírové nebo textilní je z obou stran stejná.
Apropó, mám ho tam celou sezónu a nic tam není. -Podotýkám, že sítko v nádrži mám neporušené.
Jsme ve 21 století!!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576