A sakra, tak ta to má fakt zmáknutý, když si představím co se u nás doma kolem toho bude dít, tak fakt nahlas závidím...KankX píše:Blanka uz ma napecinoMajdinka píše:A sakra, aktivity společně s teplotou klesají, ale že by to mělo souvislost s klesající aktvitou v kuchyni? A co cukroví? Pánové, peče z vás někdo?
BATŮŽČÍ FORUM
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to bude tim, ze 10.12. odjizdime a vracime se az tesne pred vanocemaZRX 1984 píše:A sakra, tak ta to má fakt zmáknutý, když si představím co se u nás doma kolem toho bude dít, tak fakt nahlas závidím...KankX píše:Blanka uz ma napecinoMajdinka píše:A sakra, aktivity společně s teplotou klesají, ale že by to mělo souvislost s klesající aktvitou v kuchyni? A co cukroví? Pánové, peče z vás někdo?

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Tak teď nevím, jestli Ti mám závidět že už to máš za sebou...................Asi jo....KankX píše:to bude tim, ze 10.12. odjizdime a vracime se az tesne pred vanocemaZRX 1984 píše:A sakra, tak ta to má fakt zmáknutý, když si představím co se u nás doma kolem toho bude dít, tak fakt nahlas závidím...KankX píše: Blanka uz ma napecino...takze to co se u vas doma kolem toho bude dit se uz u nas delo
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to asi pro kazdyhoLadis píše:Nevím, jestli můžu napsat, že peču nebo že pomáhám...nebo spíš, že u toho pečení rád zavazím...![]()
![]()
Každopádně uždibovat syrovýho těsta je pro mě droga!![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
...jo, to taky znám...KankX píše:...jen se to u nas doma nejak nesetkava s pochopenim a pak litaji varecky po kuchyni a sprosta slovaLadis píše:Nevím, jestli můžu napsat, že peču nebo že pomáhám...nebo spíš, že u toho pečení rád zavazím...![]()
![]()

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
U nás byl boj, že kupované cukroví - vánoce na prd. Tak i za cenu, že mi Samčus pomůže
, že musím péct. A teď nemusím, nemusím, nemusím.... přes okna zatáhnem žaluzie, prach sfouknu papulou, na podlahu se koukat nebudu a jsem zvědavá, co ten Ježíšek. Přijde? Nepřijde?

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
myslíš uklidit a napíct?Majdinka píše:U nás byl boj, že kupované cukroví - vánoce na prd. Tak i za cenu, že mi Samčus pomůže, že musím péct. A teď nemusím, nemusím, nemusím.... přes okna zatáhnem žaluzie, prach sfouknu papulou, na podlahu se koukat nebudu a jsem zvědavá, co ten Ježíšek. Přijde? Nepřijde?
![]()
![]()

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
jak píše Ládis, jako bych to někde už zažilKankX píše:to asi pro kazdyhoLadis píše:Nevím, jestli můžu napsat, že peču nebo že pomáhám...nebo spíš, že u toho pečení rád zavazím...![]()
![]()
...jen se to u nas doma nejak nesetkava s pochopenim a pak litaji varecky po kuchyni a sprosta slova

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider