Poradna Dr. Hause
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Vaše starosti mít
tak mám alespoň něco v hlavě
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všetci, tak ja zatiaľ vyhrávam- nepotvrdená prasačia chrípka
....ako inak než od 23 rocneho pacienta, s ktorým som bola celý minulý víkend v styku- teda pracovnom
A to jemu vlastne nic nebolo- tyždeń 40 st. teploty inak bez príznakov, v nedelu sa mu uz teploty nedali vobec zrazit, zacal bluznit, šup ho večer na JIP a ráno už to sám neudychal, tak je na pristrojoch na ARO...a mna hodinu po prichode z práce zacalo priserne boliet v krku a bolesti klbov...aj som bola do stredy v práci, ale to uz sa vsetci báli, ze nakazim celú kliniku
takze sedím doma a cakam na výsledok...inak sa nic nedeje, pretoze sa to lieci ako klasicka chripka a na to sa nedavaju ani antibiotiká....takze Coldrex,Tantum,Stodal,kvapky do nosa a vit.C...bohuzial vitamín ,,S,, uz zase nie je k dispozícii

Gina- GPZ500S/2001
Re: Vaše starosti mít
Tak nenos piliny po kapsách tam je akorát vytrousíš a nebudeš mít vůbec nic666S999 píše:tak mám alespoň něco v hlavě

ZX9R ninja - macíček
- farmář
- Ghostrider
Ginuš koukej zahnat viry všech chřipek, já to říkám pořád, nemocnice je rizikové místo kam se nemá chodit, samej marod
Tak držím palce v boji se zákeřnou chřipkou, já už jsem to nějak přežil, ale šlo to na zápal plic.
Vitamín S se tu taky nevyskytuje, zato vytamín B jako beton a P jako práce, provitamín Se jako seminárky je zato všude kolem.
Mám zajímavé rozpustné Céčko s echinacenou a zinkem, akorát že je s umělými sladidly a to já tedy nemusím, blééé.

Tak držím palce v boji se zákeřnou chřipkou, já už jsem to nějak přežil, ale šlo to na zápal plic.
Vitamín S se tu taky nevyskytuje, zato vytamín B jako beton a P jako práce, provitamín Se jako seminárky je zato všude kolem.
Mám zajímavé rozpustné Céčko s echinacenou a zinkem, akorát že je s umělými sladidly a to já tedy nemusím, blééé.

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Je to dobré, vysledok z Prahy uz je- je to negativne..teda obycajna chripka, aj doktor, co so mnou robil je o.k. .....niekedy nestaci ani ustenka a rukavice, viry sú svine
, skočia na každého...akoby nestačilo, ze mam furt problém s hlavou
Vitamin C aj B mám, ale asi to chce fakt nieco iné
Mám este jeden deň na vylezanie, ale zdrava sa teda necitim....

Vitamin C aj B mám, ale asi to chce fakt nieco iné

Gina- GPZ500S/2001
- farmář
- Ghostrider
no já jí asi měl v létě, tedy bylo to pěkně hustý. Tu jsem si dotáhl z Dachau, tak taky co jsem odtamtud mohl čekat že
))) teď jsem měl pro změnu nejprv něco jako angínu, tak jsem najel na Penbene, ale přešlo to na plíce a tovcelku fest a nechtělo to pryč plus se to začalo tvářit opět jako chřipka. Tuhle parádu jsem si dovezl z fakulty v Budějkách.
Já jak někam jedu, dovezu si suvenýr
A nenechala jsi se náhodou Ginuško očkovat?
nejhorší je na marodění tohle:

nemoci někam jít ven, protože člověk sotva přejde byt. Konvenční byt.

Já jak někam jedu, dovezu si suvenýr

A nenechala jsi se náhodou Ginuško očkovat?

nejhorší je na marodění tohle:

nemoci někam jít ven, protože člověk sotva přejde byt. Konvenční byt.

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Nezapomínej na česnek to je ten správný elixír,jeho účinky znali už ve starým egyptě.Akorát se člověk musí víc mejt.Neboť "kdo jí cibuli k tomu nechodí lékař,kdo jí česnek k tomu nechodí NIKDOGina píše:Je to dobré, vysledok z Prahy uz je- je to negativne..teda obycajna chripka, aj doktor, co so mnou robil je o.k. .....niekedy nestaci ani ustenka a rukavice, viry sú svine, skočia na každého...akoby nestačilo, ze mam furt problém s hlavou
![]()
Vitamin C aj B mám, ale asi to chce fakt nieco inéMám este jeden deň na vylezanie, ale zdrava sa teda necitim....

ZX9R ninja - macíček
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše starosti mít
Na piliny dlabu, natož po kapsách, zdraví je přednějšíkawasan píše:Tak nenos piliny po kapsách tam je akorát vytrousíš a nebudeš mít vůbec nic666S999 píše:tak mám alespoň něco v hlavě![]()

Tím myslím, že o nemocech se není radno bavit, to pak dostaneš o čem čteš...

Jako drbání, když se vede řeč o blechách a vších...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______