rex nebrzdi lip nez devitka ani ve snu...ledaze to ten na rexovi umi lip...KankX píše:misak psal JEDE MALO! BRZDI LIP!MARTY píše:porvete se kvuli tem masinam...Misaku mas recht...kvalitnejsi technika...brzdy ma rex na kokot![]()
znam z vlastni zkusenosti
![]()
ale je to vlakno zrx tak jim tady nebudem nutit nas nazor...ze jsou horsi ale i lepsi masiny nez zrx...
ale SRDCE MA KAZDEJ JEN JEDNO...a bije jen pro tu ktera je mu nejblizsi![]()
tady je to REX ...z dob dinosaurujak rika nazev
ZRX III.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
nebo to bude tím, že má Mišák na devítce křivý kotoučeMARTY píše:rex nebrzdi lip nez devitka ani ve snu...ledaze to ten na rexovi umi lip...KankX píše:misak psal JEDE MALO! BRZDI LIP!MARTY píše:porvete se kvuli tem masinam...Misaku mas recht...kvalitnejsi technika...brzdy ma rex na kokot![]()
znam z vlastni zkusenosti
![]()
ale je to vlakno zrx tak jim tady nebudem nutit nas nazor...ze jsou horsi ale i lepsi masiny nez zrx...
ale SRDCE MA KAZDEJ JEN JEDNO...a bije jen pro tu ktera je mu nejblizsi![]()
tady je to REX ...z dob dinosaurujak rika nazev
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
se tady do toho nemontuj... tvuj nazor nikoho nezajima, nemam rad ani ford ani civicmarek píše:co to tu melete za hovadiny ? je lepší civic type R nebo ford galaxy 2.2 TDCI ? že se to nedá nijak srovnat!? no bodejť, devítka a rex taky né
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Takovej ford mustang není proti mému gestu....KankX píše:se tady do toho nemontuj... tvuj nazor nikoho nezajima, nemam rad ani ford ani civicmarek píše:co to tu melete za hovadiny ? je lepší civic type R nebo ford galaxy 2.2 TDCI ? že se to nedá nijak srovnat!? no bodejť, devítka a rex taky né![]()
![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Ty se nezdržuj hovadinama a mazej do fotokomory vyvolávat fotkyKankX píše:se tady do toho nemontuj... tvuj nazor nikoho nezajima, nemam rad ani ford ani civicmarek píše:co to tu melete za hovadiny ? je lepší civic type R nebo ford galaxy 2.2 TDCI ? že se to nedá nijak srovnat!? no bodejť, devítka a rex taky né![]()
![]()
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
tak nejak jsem nikdy nebyl ten kdo hanil nebo chvalil...nejsem natolik povolany...v tomhle pripade tvrdim ze devitka ma lepsi brzy nez rex...v povolanych rukach zvadnou na rexovi drive nez na devitce a sam o some standart brzdi lip na ninji...Tilda píše:a neda si pokoj, rejpal, a nedaMARTY píše:rex nebrzdi lip nez devitka ani ve snu...ledaze to ten na rexovi umi lip...
ale ja seru na to kde je pravda..na rexech jezdi super kamosi...na devitce jen jeden...dva...
ja mam radej lidi nez masiny...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...hele Marty, jeden technickej dotaz...nema nahodou takhle devitka uplne stejny brzdy jako Rex???? ...ja si totiz myslim ze jo a to vcetne kotoucuMARTY píše:tak nejak jsem nikdy nebyl ten kdo hanil nebo chvalil...nejsem natolik povolany...v tomhle pripade tvrdim ze devitka ma lepsi brzy nez rex...v povolanych rukach zvadnou na rexovi drive nez na devitce a sam o some standart brzdi lip na ninji...Tilda píše:a neda si pokoj, rejpal, a nedaMARTY píše:rex nebrzdi lip nez devitka ani ve snu...ledaze to ten na rexovi umi lip...
ale ja seru na to kde je pravda..na rexech jezdi super kamosi...na devitce jen jeden...dva...
ja mam radej lidi nez masiny...
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
na stejných brzách s jinejma vidlema a jinou vahou to bude brzdit asi jinak si myslím já, ale nevím nebudete-li se mi zase smát a říkat ať raši mlčímKankX píše:...hele Marty, jeden technickej dotaz...nema nahodou takhle devitka uplne stejny brzdy jako Rex???? ...ja si totiz myslim ze jo a to vcetne kotoucuMARTY píše:tak nejak jsem nikdy nebyl ten kdo hanil nebo chvalil...nejsem natolik povolany...v tomhle pripade tvrdim ze devitka ma lepsi brzy nez rex...v povolanych rukach zvadnou na rexovi drive nez na devitce a sam o some standart brzdi lip na ninji...Tilda píše: a neda si pokoj, rejpal, a neda
ja mam radej lidi nez masiny......ale treba se pletu, 100% to nevim
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909