Malem jsem zapomel na tvou carbonouchylku....Tilda píše:malej rex taky rexHonza-Zed píše:Radeji vernou ZR-7...aspon ji na vanoce muzu koupit neco karbonovyho
ZRX III.
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
To je dobře, že KAWA udělala omylem neprodejný ZRX veterán...Tilda píše: Typek z bazaru stravil asi 5 minut tim ze vychvaloval skoro novy gumy, 1 grip, stitek ZRX Owners Club s cislem 027 (to podle nej zveda cenu motorky), a to ze motorka jede jako svina a ze je jedina takova v republice, tak jsem mu rekl ze kamos ma jeste vymazlenejsi a ze ma navic vytunenej i motor dilama ze ZZR1200, na to typek zareagoval tak ze mi rekl ze tahle ma taky vacky a neco dalsiho ze ZZR a ze vsechny ZRX 1200 R maj dily ze ZZR, ze to R znamena ze ma uz z vyroby lepsi dily nez ostatni ZRX. v tu chvili mi to stacilo a jel jsem domu
Kolik chceš slevit Tildo, abys ho ode mě koupil?
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
no, to máš určitě pravdu, ale já na Rexech nalítal kolem 500 km, a ve srovnání s devítkou to pořád kulhá.... Jede, ale málo,brzdí líp, fouká víc,ostatní je tak +- stejné.... Toť můj dojemKankX píše:misaku... nerejmisak39 píše:plácejte si o REXech co chcete, ale devítka je devítka![]()
![]()
![]()
nenasere,potěší, a umí jezdit
...vis houby co je Rex zac, na pochopeni jedna jizda nestaci
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
devítka zůstane navždy v mém srdci, jako velmi zajímavý pohodlný, rychlý stroj. Proti tomu nic. Ale dvakrát se mi to nelíbí, nikdy se mi zmrzliny moc nelíbili a hlavně nemá pouto jako ZRX, ikdyž velmi malé, k mistru světa Ediemu, který začínal na Z 1000 R v 80. letech v USA- pro Vikiho. Proto budu radši jezdit málo, brdit líp a nechávat se vyfoukat, protože se mi naháče vždycky líbili a když má nějakou nostalgickou minulost to je pro mě the best.misak39 píše:no, to máš určitě pravdu, ale já na Rexech nalítal kolem 500 km, a ve srovnání s devítkou to pořád kulhá.... Jede, ale málo,brzdí líp, fouká víc,ostatní je tak +- stejné.... Toť můj dojemKankX píše:misaku... nerejmisak39 píše:plácejte si o REXech co chcete, ale devítka je devítka![]()
![]()
![]()
nenasere,potěší, a umí jezdit
...vis houby co je Rex zac, na pochopeni jedna jizda nestaci
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Na zmrzlině jsem jel 2x, není to můj relaxbox...ZRX 1984 píše:devítka zůstane navždy v mém srdci, jako velmi zajímavý pohodlný, rychlý stroj. Proti tomu nic. Ale dvakrát se mi to nelíbí, nikdy se mi zmrzliny moc nelíbili a hlavně nemá pouto jako ZRX, ikdyž velmi malé, k mistru světa Ediemu, který začínal na Z 1000 R v 80. letech v USA- pro Vikiho. Proto budu radši jezdit málo, brdit líp a nechávat se vyfoukat, protože se mi naháče vždycky líbili a když má nějakou nostalgickou minulost to je pro mě the best.misak39 píše:no, to máš určitě pravdu, ale já na Rexech nalítal kolem 500 km, a ve srovnání s devítkou to pořád kulhá.... Jede, ale málo,brzdí líp, fouká víc,ostatní je tak +- stejné.... Toť můj dojemKankX píše: misaku... nerej...vis houby co je Rex zac, na pochopeni jedna jizda nestaci
Rex je jedinej podobnej "mašinám", které tak krásně vypadaly, když byly TENKRÁT nebezpečné ...(a my holobrádkové o nich snili...sen skoro nesplnitelnej)
Pro ty, co je sere thread ZRX, kerý je furt omílanej...(jako teď ode mne) - nečtěte nás, klidně se realizujte svýma kolama.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- DoktorZRX
- Ghostrider

ZRX je replika Eddieho upravené sériove Z 1000 se kterou vyhrával závody v USA v 80. letechVikki46 píše:tenhle clanek jsem sice jeste necetl...ale zacal jsem premyslet o Eddiem Lawsonovi.......je me to trochu trapny..ale jakou mel spojitos s Kawasaki??....vschny clanky o nem na netu jen pojednavaj ze to je Amik...a ze jezdil Yamahu,Hondu a zakoncil to Cagivou...ale o Kawe ani slechu...a dokonce i ted ze je nejak zaiteresovanej u Yamahy...ale Kawa nicDargas píše:btw. v novym Motoraji je clanek o Eddie Lawsonovi...muzete me to prosim nekdo objasnit?

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Ta jedenáctka, jak když mé z oka vypadne potěšení pro mé srdce. Díky Dane za Tento příspěvěk...DoktorZRX píše:ZRX je replika Eddieho upravené sériove Z 1000 se kterou vyhrával závody v USA v 80. letechVikki46 píše:tenhle clanek jsem sice jeste necetl...ale zacal jsem premyslet o Eddiem Lawsonovi.......je me to trochu trapny..ale jakou mel spojitos s Kawasaki??....vschny clanky o nem na netu jen pojednavaj ze to je Amik...a ze jezdil Yamahu,Hondu a zakoncil to Cagivou...ale o Kawe ani slechu...a dokonce i ted ze je nejak zaiteresovanej u Yamahy...ale Kawa nicDargas píše:btw. v novym Motoraji je clanek o Eddie Lawsonovi...muzete me to prosim nekdo objasnit?
![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
porvete se kvuli tem masinam...Misaku mas recht...kvalitnejsi technika...brzdy ma rex na kokot
znam z vlastni zkusenosti
ale je to vlakno zrx tak jim tady nebudem nutit nas nazor...ze jsou horsi ale i lepsi masiny nez zrx...
ale SRDCE MA KAZDEJ JEN JEDNO...a bije jen pro tu ktera je mu nejblizsi
tady je to REX ...z dob dinosauru
jak rika nazev
ale SRDCE MA KAZDEJ JEN JEDNO...a bije jen pro tu ktera je mu nejblizsi
tady je to REX ...z dob dinosauru
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
misak psal JEDE MALO! BRZDI LIP!MARTY píše:porvete se kvuli tem masinam...Misaku mas recht...kvalitnejsi technika...brzdy ma rex na kokot![]()
![]()
ale je to vlakno zrx tak jim tady nebudem nutit nas nazor...ze jsou horsi ale i lepsi masiny nez zrx...
ale SRDCE MA KAZDEJ JEN JEDNO...a bije jen pro tu ktera je mu nejblizsi![]()
tady je to REX ...z dob dinosaurujak rika nazev
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Teď jsem se pobavil...Jinou kawu bych si nevybral a tenhle klub přátel a kamrádů a lidí, který mi přirostli k srdci nechci ztratit, takže půlka mého srdce je ZRX a půlka CKC....MARTY píše:porvete se kvuli tem masinam...Misaku mas recht...kvalitnejsi technika...brzdy ma rex na kokot![]()
![]()
ale SRDCE MA KAZDEJ JEN JEDNO...a bije jen pro tu ktera je mu nejblizsi![]()
tady je to REX ...z dob dinosaurujak rika nazev
A pište si o Rexovi co chcete, každej má nějakej názor. Mám vás rád všechny a basta. Ikdyž eSko je vyloženě hnusný
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909