Jana Kawa píše:my jsme se v sobotu krásně projeli, já 240 km/hod a Vláďa s Honzou mi ujížděli, nějak jsme si nevšimli, že by nám něco prokluzovalo![]()
pokud počasí vydrží, jedeme o víkendu zase
hmmmmmmmmmm dobry....

Mildo... je to tak jak jsem psal... nebavi me tomilda píše:Tak kdo vyjíždíte?
Tady je 11st. a sluníčko,takže se najíme a razíme!!!
Co Honzíku Kankxíku?
Co Tequilko?
Nic?
Tak to mě Honzo unilo,cos psal ,zřejmě nečtu všechno...KankX píše:Mildo... je to tak jak jsem psal... nebavi me tomilda píše:Tak kdo vyjíždíte?
Co Honzíku Kankxíku?
Co Tequilko?
Nic?Je to jak jizda autem, bez zabavy... takze nikam nejedu, ale klidne se stavte, radi vas uvidime
psal jsem tohle:milda píše:Tak to mě Honzo unilo,cos psal ,zřejmě nečtu všechno...KankX píše:Mildo... je to tak jak jsem psal... nebavi me tomilda píše:Tak kdo vyjíždíte?
Co Honzíku Kankxíku?
Co Tequilko?
Nic?Je to jak jizda autem, bez zabavy... takze nikam nejedu, ale klidne se stavte, radi vas uvidime
Je tedy fakt,že když jsem minule sahal na gumy,tak ta teplota byla tragédie!!
Tudíž i jízda na nich tomu musí odpovídat...
Asi až k Vám zpět to nedáme 260km a vracet se za tmy,kdy bude bůhví kolik stupňů....![]()
Navíc,tam u Vás může přijít vánice kdykoliv!!
Dáme takovou tu zimní krátkou 50+50km.....
...tak holt jindyKankX píše:tak jsem dnes vyjel a najel cca 150km... ale zazitek zadnej, vlastne me to vubec nebavilo. Ac se to z auta nezda, tak i pekne silnice jsou neskutecne spinave. Takze prestoze bylo uplne nadherne, modra obloha a 14 st.C, tak to byla tezka nuda a zbytecna jizda...uz na to asi letos prdim. Kdykoliv jsem vzal trosku vic za plyn na 2 rychlostni st. tak se mi protacelo zadni kolo
...bylo to o presdrzku, mozna tak na skutru by to jeste slo