Poradna Dr. Hause
Tak já s Peťou jsme z toho tak nějak vybruslili. Mě osobně udělal dobře ten česnek v tom medu, pak jsme si koupil echinaceu a ještě česnek v pilulkách, to je dost zajímavý za 30 kč to máš na 30 dní a myslím, že to funtguje. Z kraje mi teda pomohl česnek normálně na topince, půlitr horkýho lipovýho čaje, acylpirin, panák slivovice a potit....Ale mášli ATB tak bych tu slivku neriskoval.........
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- farmář
- Ghostrider
To by ti nejlépe řekl Han. Ale v podstatě, antibiotika a chlast nejsou problémem, pokud to snášíš. Problémem by to bylo při nějaké zhoršené funkci jater a ledvin, ale největší problém prý je, že spousta lidí pak popisuje, že má s antibiotiky problém a přitom si neuvědomují že je to z toho chlastu. A kdo se s tím má srát, když se ti připotácí pacoš na ATB, je mu zle, ty ho vrazíš na lůžkové a on se debil někde připopil protože s antibiotiky nesnesl chlast. Tak se to prý zakazuje. Jiné je to myslím s Biseptolem, kde to vadí, jsou z toho myslím ledvinové kameny.
Já o panáčku uvažuji a mám tu načatý fr. sekt, strašně dobrý a nemohu ho ani dopít, protože jsem rád že jsem rád. Jak já nesnáším být nemocnýýýýýý
(utíká mi práce kontra počasí na stavbě konírny, chlast k životu nepotřebuji ) 
Já o panáčku uvažuji a mám tu načatý fr. sekt, strašně dobrý a nemohu ho ani dopít, protože jsem rád že jsem rád. Jak já nesnáším být nemocnýýýýýý

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Kámošův brácha, lékař mi říkal, že antibiotika, je dobrý brát první dva dny ve zdvojených dávkách, že to je sice pro tělo nářez, ale výsledek, je údajně lepší a rychlejší. Ale nevím jestli si ze mě nedělal prdelky
To by nám asi opět poradil Jarda 

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- farmář
- Ghostrider
....nekecal, zesílená dávka na začátku pomáhá.
to Sumava :
a pak je to jako v tom vtipu, jak ožrala vjede na dálnici omylem do protisměru a už za chvíli slyší v rádiu varování : pozor pozor na šílence na D1, jede v protisměru!!! a jak to slyší, zamumlá:kdyby hajzl jeden, všichni 
to Sumava :

CKC #1060
CKC #1060
A sakra......Majdinka píše:Tak to jsem doma! Samčus odjel na školení a já skončila na těch antibiotikáchKING píše:Moje slova. AmenMicina píše:ahojky,
já vše lečím zásadně pod peřinou s miláčkem a hlavně dostatečný přísun vitamínu S!!!!
to vždycky zabírá!

A Samčus kalí někde s Brňákama.......Tak že posílám pozdrav přes Majdu a Samčudse do moravských barů a hospůdek

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
misak39 píše:Milan X píše:ZRX 1984 píše: To je super nápad, akorát nevím, jestli v tý mikrovlnce nezabiješ všechny vytamíny v meduto by chtělo zjistit, to bych zkusil...
Nevím jak dopadnou vitamíny , ale mě to vždy pomůže je to prostě penicilín s rohypnolem dohromady a ráno si OK![]()
![]()
a tuhle směs si pícháš nebo to kouříš?
![]()
![]()
Samo , že pijju ale můžeš si to jako 1ka si to šlehnout jako první "nebude perník ale medovník"
VN 800 ( 98 )
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
- farmář
- Ghostrider
jo a za chvilku to vytlačí perník z drogové scény a padnou lékárny, viď 
ne že bych nějakou měl, ale abych jezdil až do krajského města s receptem....tak to to radši dál pijte

ne že bych nějakou měl, ale abych jezdil až do krajského města s receptem....tak to to radši dál pijte

Naposledy upravil(a) farmář dne pon lis 23, 2009 22:50:04, celkem upraveno 1 x.
CKC #1060
CKC #1060