nechci ti to brát ale ředění na úroveň účiné látky jedna molekula léku ku Tichému oceánu a vykládat něco o paměti vody.... to je placebo.
http://www.ordinace.cz/clanek/jsou-homeopatika-podvod/
jenže je to skvělý kšeft.Osobně bych je klidně prodával. Nikdy mne nemůže nikdo zažalovat za poškození zdraví, že jsem mu dal špatný lék. Každému řeknu že v případě větších potíží má jít k lékaři a a budu léčit choroby, jenž tělo zvládá samo, pokud se dodržuje klid na lůžku. U ostatních chorob budu tvrdit, že zlepšují léčbu a odstraňují negativní účinky tradiční léčby. Však se to tak taky dělá.
A objednám si novou Kawu. Kompletně výrobní program
Znám případ, kdy přeučení dítěte v dětství a dospívání z leváka na praváka vedlo k tomu, že dotyčná má dnes při únavě nebo stresu ztrátu oční akomodace. Prča co. Zde by právě nevysvětlitelná náprava placebem možná byla možná. Ekzematici mohou mít původ nervový,od psýché, osobně já ho mám spíše od jater. Vypozorovaná souvislost. A tak dále, je toho mraky.
Osobně jsem alopat, věřím účinné látce, ať přírodní či syntetické, s tím, že se vším musí být člověk hodně opatrný a nemůže se ládovat ničím bez rozmyslu, dlouhodobě a moc. Zase případ: holka aby podpořila vlasovej porost dala na radu pít čaj z kopřiv. Denně si ho vařila cca půl litrovej hrnek. Skončila na interně, vlasy hin, ona hin.....prý tak čtvrtlitrák týdně jestli se nepletu je ta míra optima. Inu.
A na závěr : znám chlapíka, co každou chřipku a nachlazení léčí rumem. Mírou je co snese(a on hodně snese) a pak si lehne, vypotí se a vyspí. Já osobně se divím, že ještě žije (já to nejsem!! )