kx 85ccm r.v.1995 motor po celkové GO
kx 85ccm r.v.1995 motor po celkové GO
když nastartuju motocykl nechám chvíly ohřát ptom jedu do kopce nejde za plynem na 1 a 2 dám trojku tak jde na zadní a jede jak bejk... a třeba když jezdím na dráze a jedu rovinku tak je to ok ale když přibrzduji tak se dusí a na rozjezd také...filtr je vyčištěn a namazán, motor je po GO tak to nechápu po GO cca 2 měsíce je možné že není ještě zajetá?DĚKUJI....a ted už jde jen na malých otáčkách a ve vysokých chcípá
kx 85 r.v.1995
a nemuže to být hladinou plováku??to že jde jen v malých otáčkách??
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: kx 85 r.v.1995
Si tady děláš kozy? Píšeš, že jde za tři na zadní a už zas jede v nízkých otáčkách?pablo155 píše:a nemuže to být hladinou plováku??to že jde jen v malých otáčkách??
ZRX 1200 R
kx 58ccm
no nedělám,jsem psal že tak jezdila a ted že už jde jen v malých otáčkách a když jde do velkých tak se dusí až chcípne....zdá se mi žer tam jde málo benzínu
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zahřej, rozjeď až se to začne dusit a chvilku v tom režimu setrvej. Motor vypni. Pak ihned vyndej svíčku a zjisti, jestli je mokrá nebo suchá a jakou má barvu. Pokud bude mokrá, tak špatně funguje zapalování, nebo je směs moc bohatá( nastavení karbecu, jehla, tryska,prostupnost vzduch. filtru). Suchá svíčka bílé až světle šedé barvy - chudá směs( to by znamenalo velmi rychlý záděr motoru).
ZRX 1200 R
kx
ok o víkendu to zkusím a napíšu předem moc děkuju
kx 58ccm
tak jsem zkusil co jste říkal,svíčka byla po vyndání normální barvy a mokrá,ale nejede motorka...nešla nakopnout tak jsem vyndal svíčku házela jistkru dal jsem jí zpět a motorka chytla ale po přidání plynu se zakuckala a chcípla poté jsem vyndal svíčku a neházela jiskru asi za 5 minut zase házela a tak to šlo pořád dokola prosím poradte co s tím....také jsem se chtěl zeptat pokud mi nebyla lepší volbou KX 125ccm prý se tolik nesere?
ja jen k te volbe: zadnej stroj se nesere kdyz se k tomu clovek nejak chova... pekna kx 125 mladsiho data vyroby je urcite dobra volba...i kdyz uz neco novyho tak radsi kfx 250:to je pekna masinka a tahne od spodu a ne ze te nakopne jako dvoutakt na 7 tisicich...
KAWASAKI Z750 r.v.2006
KAWASAKI KMX 125
KAWASAKI KMX 125
kx 85 r.v.1995 závada
svíčka byla po vyndání normální barvy a mokrá,ale nejede motorka...nešla nakopnout tak jsem vyndal svíčku házela jistkru dal jsem jí zpět a motorka chytla ale po přidání plynu se zakuckala a chcípla poté jsem vyndal svíčku a neházela jiskru asi za 5 minut zase házela a tak to šlo pořád dokola prosím poradte co s tím...
kx 58ccm
mám 3 nové svíčky DENSO JAPAN a dělá to u každé
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: kx 58ccm
[quote="pablo155"]mám 3 nové svíčky DENSO JAPAN a dělá to u každé[/quote
Tepelná hodnota? Odrušená?
Tepelná hodnota? Odrušená?
ZRX 1200 R
kx 58ccm