ZRX III.
Chystám se přehazovat řidítka a v těch novejch nejsou ty dirky na zachycení ovladačů. Myslím ty plastový krabičky hned za gripama směrem ke středu řidítek. Mám do nich vyvrtat dirky, nebo ty čumprlíky na těch plastech uříznout a nějak to přílepit? Moc se mi do těch řidítek vrtat nechce
ale zase by to bylo lepší než přilepený, ale abych moc neporušil pevnost řidítek....

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ty veterany snad rozdavaj uz uplne zadarmo nebo comilda píše:http://www.youtube.com/watch?v=EyYXxj3A ... re=channel
tuctovka...
http://www.youtube.com/watch?v=SOtM5Y7YTkQ

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak to tedy nevim... ja osobne bych asi vyvrtal dirky nez nicit ovladace, jsou male, nemelo by to nijak snizovat pevnost, navic v tomhle miste uz neni ani takova paka... ale treba ti tu nekdo poradi neco odborneho. fakt nevimZRX 1984 píše:Chystám se přehazovat řidítka a v těch novejch nejsou ty dirky na zachycení ovladačů. Myslím ty plastový krabičky hned za gripama směrem ke středu řidítek. Mám do nich vyvrtat dirky, nebo ty čumprlíky na těch plastech uříznout a nějak to přílepit? Moc se mi do těch řidítek vrtat nechceale zase by to bylo lepší než přilepený, ale abych moc neporušil pevnost řidítek....

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Poradím odborně, ještě mám furt oteklou levou ruku (naraženina od řídítek) řídítka jsou furt celá...já bych si hlavu s pevností řídítek nelámal, ani nezatěžovalKankX píše:tak to tedy nevim... ja osobne bych asi vyvrtal dirky nez nicit ovladace, jsou male, nemelo by to nijak snizovat pevnost, navic v tomhle miste uz neni ani takova paka... ale treba ti tu nekdo poradi neco odborneho. fakt nevimZRX 1984 píše:Chystám se přehazovat řidítka a v těch novejch nejsou ty dirky na zachycení ovladačů. Myslím ty plastový krabičky hned za gripama směrem ke středu řidítek. Mám do nich vyvrtat dirky, nebo ty čumprlíky na těch plastech uříznout a nějak to přílepit? Moc se mi do těch řidítek vrtat nechceale zase by to bylo lepší než přilepený, ale abych moc neporušil pevnost řidítek....

Řídítka jsou pevnější než tělo a nervy.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
A ty jsi měl duralový?666S999 píše:Poradím odborně, ještě mám furt oteklou levou ruku (naraženina od řídítek) řídítka jsou furt celá...já bych si hlavu s pevností řídítek nelámal, ani nezatěžovalKankX píše:tak to tedy nevim... ja osobne bych asi vyvrtal dirky nez nicit ovladace, jsou male, nemelo by to nijak snizovat pevnost, navic v tomhle miste uz neni ani takova paka... ale treba ti tu nekdo poradi neco odborneho. fakt nevimZRX 1984 píše:Chystám se přehazovat řidítka a v těch novejch nejsou ty dirky na zachycení ovladačů. Myslím ty plastový krabičky hned za gripama směrem ke středu řidítek. Mám do nich vyvrtat dirky, nebo ty čumprlíky na těch plastech uříznout a nějak to přílepit? Moc se mi do těch řidítek vrtat nechceale zase by to bylo lepší než přilepený, ale abych moc neporušil pevnost řidítek....
.
Řídítka jsou pevnější než tělo a nervy.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Já jsem při výměně řídítek vrtal dírky, do ocelových. Jak chceč ty ovladače přilepit? A co až to budeš potřebovat znovu rozdělat?ZRX 1984 píše:Chystám se přehazovat řidítka a v těch novejch nejsou ty dirky na zachycení ovladačů. Myslím ty plastový krabičky hned za gripama směrem ke středu řidítek. Mám do nich vyvrtat dirky, nebo ty čumprlíky na těch plastech uříznout a nějak to přílepit? Moc se mi do těch řidítek vrtat nechceale zase by to bylo lepší než přilepený, ale abych moc neporušil pevnost řidítek....
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Myslel jsem normálka na silikon nějakej a pak ho normálně utrhneš, ale asi tam vrtnu dírky. Mám taky zlatej elox, ale duralový od Lucase, tak snad tu jednu dirku vydržej, nerad bych aby mi pak někde zvadly směrem dolů a já na tom nejel jak na ninjemarek píše:Já jsem při výměně řídítek vrtal dírky, do ocelových. Jak chceč ty ovladače přilepit? A co až to budeš potřebovat znovu rozdělat?ZRX 1984 píše:Chystám se přehazovat řidítka a v těch novejch nejsou ty dirky na zachycení ovladačů. Myslím ty plastový krabičky hned za gripama směrem ke středu řidítek. Mám do nich vyvrtat dirky, nebo ty čumprlíky na těch plastech uříznout a nějak to přílepit? Moc se mi do těch řidítek vrtat nechceale zase by to bylo lepší než přilepený, ale abych moc neporušil pevnost řidítek....

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
...no to jsme vsichni mladí....a rychlý.....ale občas se u mě ještě objeví mladická nerozvážnost....a pak mám blbé keciZRX 1984 píše:Všichni tady jsme mladí a krásníVikki46 píše:....promin...jsem jeste mladej a tak mam obcas blbe keci:(KankX píše:hele Vikki, proc porad do me vandrujes???Nebo už jen starý a rychlý?

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Taky se mi to stává, buď v kliduVikki46 píše:...no to jsme vsichni mladí....a rychlý.....ale občas se u mě ještě objeví mladická nerozvážnost....a pak mám blbé keciZRX 1984 píše:Všichni tady jsme mladí a krásníVikki46 píše: ....promin...jsem jeste mladej a tak mam obcas blbe keci:(Nebo už jen starý a rychlý?
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Pocitově bych řekl že se spíš ulomí u objímky v místě největší páky, než u ovladače v místě dírky.ZRX 1984 píše:Myslel jsem normálka na silikon nějakej a pak ho normálně utrhneš, ale asi tam vrtnu dírky. Mám taky zlatej elox, ale duralový od Lucase, tak snad tu jednu dirku vydržej, nerad bych aby mi pak někde zvadly směrem dolů a já na tom nejel jak na ninjemarek píše:Já jsem při výměně řídítek vrtal dírky, do ocelových. Jak chceč ty ovladače přilepit? A co až to budeš potřebovat znovu rozdělat?ZRX 1984 píše:Chystám se přehazovat řidítka a v těch novejch nejsou ty dirky na zachycení ovladačů. Myslím ty plastový krabičky hned za gripama směrem ke středu řidítek. Mám do nich vyvrtat dirky, nebo ty čumprlíky na těch plastech uříznout a nějak to přílepit? Moc se mi do těch řidítek vrtat nechceale zase by to bylo lepší než přilepený, ale abych moc neporušil pevnost řidítek....
))))
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
slovy Marka:"POCITOVĚ"ZRX 1984 píše: Myslel jsem normálka na silikon nějakej a pak ho normálně utrhneš, ale asi tam vrtnu dírky. Mám taky zlatej elox, ale duralový od Lucase, tak snad tu jednu dirku vydržej, nerad bych aby mi pak někde zvadly směrem dolů a já na tom nejel jak na ninje))))
Když mi někdo řekne, neřku-li napíše "přilepím silikonem... /americký nýty" tak rudnu, praskaj mi žilky, používám sprostý slova.
TO JE MŮJ POCIT: Navrtej dírky a nevymýšlej zhovadilosti á la silikon!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______