aha, tak me to asi nenadchlo, protoze lodi uz jsem videl mraky a podstatne vetsich a hezcich... tohle je jak na zdymadlech v Usti n.L.Majdinka píše:To si nemyslím, byla jsem tam cca 3x, vždy bylo na co koukat, jak najíždějí lodě do zdymadel..., lákali nás projížďky lodí, ale nikdy na to časově nedošlo. Kdo tam nebyl, určo se rád mrkne.KankX píše:Gabcikovo-Nagymaros te asi zklame... tam toho k videni moc neni
CKC dovolena 2010 - druhá skupina (Čechy/Slovensko)
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
..no ja stebou nemuzu souhlasit....Gabcikovo se neda srovnavat s nejakym Usti....Gabcikovo je mega monumentalni stavba...a vzdycky me nadchne!....uz jsme tam byl 2x a klidne tam pojedu pořeti jako MajdaKankX píše:aha, tak me to asi nenadchlo, protoze lodi uz jsem videl mraky a podstatne vetsich a hezcich... tohle je jak na zdymadlech v Usti n.L.Majdinka píše:To si nemyslím, byla jsem tam cca 3x, vždy bylo na co koukat, jak najíždějí lodě do zdymadel..., lákali nás projížďky lodí, ale nikdy na to časově nedošlo. Kdo tam nebyl, určo se rád mrkne.KankX píše:Gabcikovo-Nagymaros te asi zklame... tam toho k videni moc neni![]()
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Majdinka píše:Abychom se nenechali zahanbit počtem kilometrů, protože "frantíci" najedou víc, ještě můžem "sfrknout" na Duklu, Údolí smrti....
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Jana Kawa
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
naplánovat toho můžu mraky, ale jak mě pustíte do termálů, tak mě nedostanete pryčMaverick píše:Takže máme termály, sauna, gabčíkovo, chopok - jak dlouho tam budemeJani nechám to na tobě, co naplánuješ tam pojedem
vidělě bych to tak :
v úterý přejezd na Slovensko, večerní koupání + 12 bažant, grilovačka
ve st - Gabčíkovo, vy výlet(Vysoké Tatry, jeskyně apod.) já koupání, večer u ohýnku mi to budete vyprávět
čt - to bych se mohla máčet celý den - vy pojedete na Dukla
pá - no aby se neřeklo, tak s vámi pojedu do Nízkých Tater, snad stihnu večerní koupačku, večer stejný - gril + chlastačka
v sobotu budu naštvaná, že jsem se málo vymáchala a že už musím domů
Doufám, že tímto někoho neodradím, kdyžtak jedny termály vypustím
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Hele, máčáku, ty se nám tam rozmočíš
Já bych to viděla jako organizační info takto:
termín odjezdu kdy? Kam ? Kde je ubytování a do kdy, čili kdy se odjíždí z noclehu č. 1 do noclehu č. 2 (pakliže budou noclehy dva) Uvažovalo se tu o pár dnech v ČR a pár na SK. Takže např. v ČR je ubytko tam a od do. A na SK obdobně.
A výlety bych nechala jako byly v Itálii. Během zimy shromáždíme tipy a podle nálady, počtu účasntíků, počasí a tak se rozhodnem každý kam vyrazíme a večer se sejdem na ubikaci, dáme "smedného mnicha" ..
A asi by chtělo dát během jara počet lidí k objednanému ubytku, to asi ano.
Já bych to viděla jako organizační info takto:
termín odjezdu kdy? Kam ? Kde je ubytování a do kdy, čili kdy se odjíždí z noclehu č. 1 do noclehu č. 2 (pakliže budou noclehy dva) Uvažovalo se tu o pár dnech v ČR a pár na SK. Takže např. v ČR je ubytko tam a od do. A na SK obdobně.
A výlety bych nechala jako byly v Itálii. Během zimy shromáždíme tipy a podle nálady, počtu účasntíků, počasí a tak se rozhodnem každý kam vyrazíme a večer se sejdem na ubikaci, dáme "smedného mnicha" ..
A asi by chtělo dát během jara počet lidí k objednanému ubytku, to asi ano.
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní