CKC dovolena 2010 - druhá skupina (Čechy/Slovensko)

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » pon lis 02, 2009 21:20:54

nj, Maverik je můj člověk - líný chodit, ale ty boty by to chtělo, všude nás na motce nepustí :evil:

dá se vyjet na Praděd až nahoru? vím, že kola jo, auta ne :!:
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon lis 02, 2009 23:52:20

Jana Kawa píše:nj, Maverik je můj člověk - líný chodit, ale ty boty by to chtělo, všude nás na motce nepustí :evil:

dá se vyjet na Praděd až nahoru? vím, že kola jo, auta ne :!:
na motorce taky ne :-( ...pokud tedy nemas specialni povoleni, pak musis pekne po svych. Kdyz jsme tam byli my naposledy, tak na motorce jen na Ovcarnu a to jeste za poplatek, tam nechat motorku a dupat... a ze to je peknej kus. Kdyz se vsak povede pocasi, vyhled je odtamtud fakt peknej, dokonce i na tu precerpavaci elektrarnu kam se take chystate :-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » úte lis 03, 2009 06:47:25

KankX píše:
Maverick píše:
Libor Gill píše:po 2km vycházce
Rezolutně odmítám v těch mojich botách kamkoliv chodit na vzdálenost delší jak 500 m :? :) Ale rozhodně tip na trip dobrý - ten směr skřítek-bruntál je super. Na Hartě sme byli, ale nic sme neviděli - asi sme dojeli ze špatný strany. :?
...a tvoje motorka neuveze botky na prezuti???
Moje ne.

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » úte lis 03, 2009 07:31:49

Maverick píše:
KankX píše:
Maverick píše: Rezolutně odmítám v těch mojich botách kamkoliv chodit na vzdálenost delší jak 500 m :? :) Ale rozhodně tip na trip dobrý - ten směr skřítek-bruntál je super. Na Hartě sme byli, ale nic sme neviděli - asi sme dojeli ze špatný strany. :?
Moje ne.
Mave, ani ťapky (pantofle kolem palce) Kawasaki? Ty uvezeš, ty půjdou navlíct na řidítka! :lol:
Já se je tam chystám vozit taky, tedy, jeslti už jsou k mání, prý nebyly na skladech.. :?: :)
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní

MICHALIS TSIOLAS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MICHALIS TSIOLAS » úte lis 03, 2009 07:56:54

Maverick píše:
KankX píše:
Maverick píše: Rezolutně odmítám v těch mojich botách kamkoliv chodit na vzdálenost delší jak 500 m :? :) Ale rozhodně tip na trip dobrý - ten směr skřítek-bruntál je super. Na Hartě sme byli, ale nic sme neviděli - asi sme dojeli ze špatný strany. :?
Moje ne.
Jasně, když na túru, tak tůrovat. :D
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » úte lis 03, 2009 09:07:34

KankX píše:
ZRX 1984 píše:
Libor Gill píše:Z Olomoce vyjet Ece homo - zatáčky..cesta kolem Slezské Harty k Bruntálu supr ,návštěva přehradní hráze-přehrada má zhruba 17km a z hráze je krásný výhled na Praděd..samozřejmě návštěva Nové Pláně kde penzion u Jelena je v kostele kde vaří zvěřinu..a okolo úžasné dřwevěnice... po 2km vycházce se můžete ocitnout u bývalého kostela v Karlovci(dnes zbytek zatopené obce) který mají Olomoučáci jako chalupu a otevře se vám výhled na S lezkou Hartu po pravé straně vyhaslá sopka Velký Roudný jedna z dominant kraje a po levé straně místo kde se točila Johanka...a Uhlířský vrch..Andělská Hora z hotelem Anděl..vše najdete na stránkách či letecké mapě...))
Fascinující, proč já se vůbec ženu někam do Francie, když totok ani neznám? :oops:
...to je velka chyba, ze to neznas :-) ...tohle vsechno mame s Blankou uz sjezdene... od Orlickych hor podel republiky az k Uherskemu Hradisty (3 roky jsme to jeli :wink: )
No já si tyhle naše krásné destinace nechám až na příští rok a pak dalších 20 let, bo bude hypotéka a může mi to srdce utrhnout, ale na ckc dovču někam 2 tis km asi nebudou kačky, ale uvidíme....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » úte lis 03, 2009 19:37:26

a kam pojedeme na Slovensku?
Jana ZX6R 05
*62* CKC

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » úte lis 03, 2009 20:38:26

Termály to bude bomba, pak sauna a dál newim :twisted: Tam to neznám vůbec, takže je to na vás. Na Slovensku to znám jen V Terchové a v zimě :dontknow:

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » úte lis 03, 2009 20:51:22

se mate :wink: mozna tam nekam prijedu za vama :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » úte lis 03, 2009 21:47:57

Maverick píše:Termály to bude bomba, pak sauna a dál newim :twisted: Tam to neznám vůbec, takže je to na vás. Na Slovensku to znám jen V Terchové a v zimě :dontknow:
já bych ráda na Chopok a Ďumbier a musím přiznat, že jsem nebyla ani v Gabčíkovu :oops:
Jana ZX6R 05
*62* CKC

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte lis 03, 2009 22:07:44

Jana Kawa píše:
Maverick píše:Termály to bude bomba, pak sauna a dál newim :twisted: Tam to neznám vůbec, takže je to na vás. Na Slovensku to znám jen V Terchové a v zimě :dontknow:
já bych ráda na Chopok a Ďumbier a musím přiznat, že jsem nebyla ani v Gabčíkovu :oops:
Dobra volba... ale dost pochodujici ;-) Pod Chopok se dostanes z parkoviste lanovkou s jednim prestupem ale az k nemu musis dojit "kousek" pesky, ta lanovka co jezdila az nahoru je uz leta zrusena. No a Dumbier je jeste lepsi ale tam to mas z Chopku jeste dobre 4km po hrebenu a jina cesta tam neexistuje.... to asi nebude to co hledas ;-)

Jinak z Nizkych Tater mam take krasnou fotoknihu... kdo nevidel ;-)
----- (W) -----
young oldtimer

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte lis 03, 2009 22:11:49

Gabcikovo-Nagymaros te asi zklame... tam toho k videni moc neni :-(
----- (W) -----
young oldtimer

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř lis 04, 2009 01:41:37

Jana Kawa píše:tak kdo se ještě přidá? třeba jen na víkend? Mišák to má za rohem, to by mohl i na kole dorazit a pobavit kamarády :D
zatím není vyloučeno že vás navštívím na jeden-dva dny, tuhle destinaci mám opravdu za komínem.
Jinak v Losinách je mimo tý ruční papírny i možnost se vycachtat v termálním bazénu... a trasy na ježdění můžu pomoct naplánovat, třeba na Červenohorský sedlo je z jedný strany fungl nová luxusní silnice samá zatáčka, Skřítek, u nás Masarykova chata, Andrlák, atd atd...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř lis 04, 2009 01:45:38

jinak jak jsem dočítal příspěvky za dobu své absence, tak Dlouhý stráně (elektrárna), tam už prej nedovolujou individuální dopravu na horní jezero, což je moc škoda, bo to bylo myslím 13 km samá zatáčka do kopce, moc krásně se tam jelo. Teď už jen prý pro skupiny busobusem :cry:
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » stř lis 04, 2009 07:37:13

KankX píše:Gabcikovo-Nagymaros te asi zklame... tam toho k videni moc neni :-(
To si nemyslím, byla jsem tam cca 3x, vždy bylo na co koukat, jak najíždějí lodě do zdymadel..., lákali nás projížďky lodí, ale nikdy na to časově nedošlo. Kdo tam nebyl, určo se rád mrkne. :wink:
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní

Zamčeno