dá se vyjet na Praděd až nahoru? vím, že kola jo, auta ne
CKC dovolena 2010 - druhá skupina (Čechy/Slovensko)
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
na motorce taky neJana Kawa píše:nj, Maverik je můj člověk - líný chodit, ale ty boty by to chtělo, všude nás na motce nepustí![]()
dá se vyjet na Praděd až nahoru? vím, že kola jo, auta ne
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Moje ne.KankX píše:...a tvoje motorka neuveze botky na prezuti???Maverick píše:Rezolutně odmítám v těch mojich botách kamkoliv chodit na vzdálenost delší jak 500 mLibor Gill píše:po 2km vycházce![]()
Ale rozhodně tip na trip dobrý - ten směr skřítek-bruntál je super. Na Hartě sme byli, ale nic sme neviděli - asi sme dojeli ze špatný strany.
Mave, ani ťapky (pantofle kolem palce) Kawasaki? Ty uvezeš, ty půjdou navlíct na řidítka!Maverick píše:Moje ne.KankX píše:...a tvoje motorka neuveze botky na prezuti???Maverick píše: Rezolutně odmítám v těch mojich botách kamkoliv chodit na vzdálenost delší jak 500 m![]()
Ale rozhodně tip na trip dobrý - ten směr skřítek-bruntál je super. Na Hartě sme byli, ale nic sme neviděli - asi sme dojeli ze špatný strany.
Já se je tam chystám vozit taky, tedy, jeslti už jsou k mání, prý nebyly na skladech..
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Jasně, když na túru, tak tůrovat.Maverick píše:Moje ne.KankX píše:...a tvoje motorka neuveze botky na prezuti???Maverick píše: Rezolutně odmítám v těch mojich botách kamkoliv chodit na vzdálenost delší jak 500 m![]()
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
No já si tyhle naše krásné destinace nechám až na příští rok a pak dalších 20 let, bo bude hypotéka a může mi to srdce utrhnout, ale na ckc dovču někam 2 tis km asi nebudou kačky, ale uvidíme....KankX píše:...to je velka chyba, ze to neznasZRX 1984 píše:Fascinující, proč já se vůbec ženu někam do Francie, když totok ani neznám?Libor Gill píše:Z Olomoce vyjet Ece homo - zatáčky..cesta kolem Slezské Harty k Bruntálu supr ,návštěva přehradní hráze-přehrada má zhruba 17km a z hráze je krásný výhled na Praděd..samozřejmě návštěva Nové Pláně kde penzion u Jelena je v kostele kde vaří zvěřinu..a okolo úžasné dřwevěnice... po 2km vycházce se můžete ocitnout u bývalého kostela v Karlovci(dnes zbytek zatopené obce) který mají Olomoučáci jako chalupu a otevře se vám výhled na S lezkou Hartu po pravé straně vyhaslá sopka Velký Roudný jedna z dominant kraje a po levé straně místo kde se točila Johanka...a Uhlířský vrch..Andělská Hora z hotelem Anděl..vše najdete na stránkách či letecké mapě...))...tohle vsechno mame s Blankou uz sjezdene... od Orlickych hor podel republiky az k Uherskemu Hradisty (3 roky jsme to jeli
)
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Dobra volba... ale dost pochodujiciJana Kawa píše:já bych ráda na Chopok a Ďumbier a musím přiznat, že jsem nebyla ani v GabčíkovuMaverick píše:Termály to bude bomba, pak sauna a dál newimTam to neznám vůbec, takže je to na vás. Na Slovensku to znám jen V Terchové a v zimě
Jinak z Nizkych Tater mam take krasnou fotoknihu... kdo nevidel
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
zatím není vyloučeno že vás navštívím na jeden-dva dny, tuhle destinaci mám opravdu za komínem.Jana Kawa píše:tak kdo se ještě přidá? třeba jen na víkend? Mišák to má za rohem, to by mohl i na kole dorazit a pobavit kamarády
Jinak v Losinách je mimo tý ruční papírny i možnost se vycachtat v termálním bazénu... a trasy na ježdění můžu pomoct naplánovat, třeba na Červenohorský sedlo je z jedný strany fungl nová luxusní silnice samá zatáčka, Skřítek, u nás Masarykova chata, Andrlák, atd atd...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
jinak jak jsem dočítal příspěvky za dobu své absence, tak Dlouhý stráně (elektrárna), tam už prej nedovolujou individuální dopravu na horní jezero, což je moc škoda, bo to bylo myslím 13 km samá zatáčka do kopce, moc krásně se tam jelo. Teď už jen prý pro skupiny busobusem 
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
To si nemyslím, byla jsem tam cca 3x, vždy bylo na co koukat, jak najíždějí lodě do zdymadel..., lákali nás projížďky lodí, ale nikdy na to časově nedošlo. Kdo tam nebyl, určo se rád mrkne.KankX píše:Gabcikovo-Nagymaros te asi zklame... tam toho k videni moc neni
Majdinka ER-5